Jag tänker ofta på hur du alltid skulle vara ärlig, det fanns inget bullshit oss emellan och heller inga lögner. 100% ärlighet från början. Dock tror jag inte att du tänkte hur paradoxalt du levde gentemot mig. Hur du sa en sak men gjorde det andra. "Bli inte kär i mig" sa du men några sekunder kysste du mig i pannan i den mörka, ljumna natten, där i din 1.80 säng. 

Hur tänkte du?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​jag saknar dig.

Likes

Comments

Det är om dig jag kommer berätta om, någon gång när någon undrar om jag känt en stor kärlek för någon. Ska berätta om vår lilla pakt, hur jag fick veta dina största hemligheter, hur jag fick röra din varma hud under nattens sena timmar. Du var överlägsen de jag mött förut, du slog dem med hästlängder. Den kärleken som åt upp mig inifrån och fick mina tankar att skena iväg. Ska berätta om hur du förändrade mitt liv, först till det bättre men sen hur du krossade mig totalt. När min kärlek för dig inte var tillräcklig. Jag ska berätta om den kärleken jag kände och fortfarande känner för dig , som en eld inom mig som inte går att släckas. Kärleken för han som försvann.

Likes

Comments

Likes

Comments

Du är "min" på lånad tid. Du är min tills någon ny dyker upp och fångar ditt intresse. Jag är "din" på lånad tid för jag vill inte vara ensam. Jag är ditt tidsfördriv tills den du vill gifta dig med klampar in och stjäl dig från mig. Jag är din tills du hittar någon bättre.

Likes

Comments