Första träningen för egen del på evigheter. Nu med älsklingen, även det länge sen. Det känns såååå bra​ 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

LÅåångfredag​ 

Ligger i sängen, har precis vaknat efter en lång natt på jobbet..Vaknar med barnen i mina tankar min kärlek till dem och vad den inneburit. Så mycket kärlek glädje och sorg på en och samma gång. Innebörden av kommunikation har fått en ny tyngd. Det är så lätt att i sin iver bli missförstådd. Att vilja väl......Jag älskarALLA mina barn! De har min kärlek varje sekund oavsett. 

I den perfekta världen skulle vi alla vara enade i harmoni men världen är inte perfekt och har aldrig varit det, nte sedan vi smakade av kunskapens träd. Vi började se med ögonen istället för genom hjärtat där visheten och godhetens syn regerar. Att förlåta och vända andra kinden till kräver mod, ödmjukhet och ett stort hjärta. Mod att tro att godheten och kärlekens kraft är starkare än allt mörker på jorden. Det handlar inte om att vara naiv och vägra se ormen som gömmer sig i gräset. Jag är beredd att ta skulden för allt som hänt genom de gångna åren. Att inse att mina val för att överleva som individ för att inte gå under rent själsligt skapade stora världsomvändande rubbningar i familjesystemet, gör ofattbart ont. Genom att jag tog bort kittet så raserade hela muren. I min fantasi kunde jag aldrig tro att lilla jag hade en så stor impakt..... 

Förlåt för mina synder och dem som mig skyldiga äro, får vara dagens motto

Jag älskar er mina barn, i evigheters evighet

Likes

Comments

Jippii!!!  Jag har ett kök, jag är inte kökslös! En obeskrivlig känsla när man levt utan kök sedan innan december. Och det är inte vilket kök som helst det är MITT kök😉Okeyrå Yannick och Elin kan få dela det med mig.... och ni andra när ni kommer och hälsar på💓

Sitter nu i Bålsta kyrkcentrum och inandas lugnet och tystnaden i väntan på Mayimay innan det bär iväg till jobbet.

Idag har varit en bra och lycklig dag! Gick upp med tuppen, åkte till Uppsala med Yannick för att slå två flugor i en smäll genom att passa på och träna fläsket som trivs alldeles för bra runt midjan och gumpen. Jag är så där härligt mjuk å go😊Sen tog jag en tredje och fjärde fluga genom att inhandla stolar till köksön Och SPRILLANS Nya KASTRULLER Till Den SPRILLANS Nya Spisen. Att man kan bli så lycklig av materiella ting. Mitt i allt kommer min älskade Elin hem med sina kompisar. Det kändes så bra att se hennes glädje över att vi väntat med invigningen tills hon kom. En stund som denna låser jag in för alltid i hjärtats minnesbank🌞solen förgyllde stundens storhet med bravur. Även studsmattan blev invigd.....jaa ja säger bara det HÄRLIGT!

Likes

Comments

Efter 2 intensiva fullspäckade och lärorika dagar är vi nu på väg hem. Hem till vardagen och det rogivande lugnet. Det är en förmån att få åka iväg så som Pernilla och jag fått äran att göra men det ställer även krav på att vi tar med oss all ny kunskap hem och gör nånting bra av det. Vi får väl se om vi lyckas? Hursom helst så ser jag fram emot att komma hem till min kärlek och mitt kära hem trots allt stök som där är. Hoppas snickarna påbörjat slutet på badrummet......

Intressanta böcker som jag vill förkovra mig i ​

Likes

Comments

 Jag känner mig så lyckligt​ lottad att jag får vara med i detta event Känns som Malmö är Sveriges ansikte ut mot världen och det gör mig stolt att vara svensk!

Den palliativa världen är ett släkte i sig och vi får nog jobba lite för att få den "vanliga människans " förståelse. Det slår mig att det finns så många fantastiska kloka människor och om jag får vara en del av den världen så har jag nått en bit på vägen mot en vackrare värld.  Måste sluta för Pernilla vi att jag ska vara social.  Peace out!

Likes

Comments

Ol

sitter och njuter i värmen av vårens första glittrande strålar. Förmiddagen har varit otroligt givande. Föreläsare av hög klass som väckt många inre tankar. Sitter nu lyssnar påkulturella aspekter som skapar toskanska dilemman. Så bra!


Likes

Comments

Mätt och belåten😄.En timme kvar tills vi är framme i Malmö. Munnen har gått i ett på mig och Pernilla. Det är så otroligt trevligt att få umgås privat det ger så mycket glädje. Nu väntar hotellhäng med ett glas rött!

Likes

Comments