Tillfrågad att få rida i elit-lag

Hej!
Idag likaså igår blev både Nick och Gucci rörda på, denna vecka har Gucci en ganska chill vecka, hon blir longerad 4 dagar (mån, tis, tor, fre, sön), på lördag är det markarbete där det ska användas många bommar och imorgon ska vi ut å gå i grimma och grimskaft. Eftersom Gucci inte direkt haft någon vintervila så får hon bli longerad istället för att bara stå.
V.3 har jag 2- dagars träning med Strömsholms elit-lag/ SM-lag, de hörde med mig om jag ville vara med i deras lag, vilket jag självklart tackade ja till! Mina vanliga hoppträningar börjar V.1, så jag måste börja små hoppa lite här hemma för att komma igång inför träningarna med laget. Så det är därför jag väljer att hon inte ska få stå helt utan hon får bli longerad, just så hon ändå håller igång.

Igår när jag longerad henne var hon väldigt spänd och fokuserade mest på vad som hände runt om oss, hon la ingen fokus på mig och arbetet. Men jag förstår varför hon höll på så, det var väldigt blåsigt ute, det kom hästar och gående några meter ifrån oss, vilket var mer intressant än att springa runt i en cirkel😉
Men idag när jag longerad henne så var hon såå mycket finare, hon var helt avspänd, trampade under sig bättre och fokuserade på mig.

Som jag skrev igår så skulle jag korta upp lädren och stå upp genom hela passet med Nick, vilket jag gjorde, drygt 5km. Och asså gahh, det var riktigt jobbigt! Det gjorde så himla ont i hälsenan, så jag får ta det lite försiktigt så jag inte får inflammation i den. Men utöver att det va jobbigt så va det kul! Jag är jättenöjd över Nick, han var jättelugnt och lydig, han får en stor ✨ idag!
Imorgon ska jag trimma honom barbacka i paddocken, jobba igenom sidorna och få honom lösgjord.

Hoppas ni haft en bra dag!
Kram💗

Gillar

Kommentarer

CelineLind
CelineLind,
Shit vad roligt med laget där! Tror absolut det kommer gå toppen! Lyckan till <3
nouw.com/celinelind
LinnG
LinnG,
Åå vad kul med laget, tror det kommer bli så bra❤️
nouw.com/linng