En viktig grej många glömmer

Hej!
Nu börjar tävlingarna och träningarna komma igång allt mer och mer, det många glömmer är hur viktigt det är att kyla benen efter en träning, eller tävling!
Om hästen slagit i en bom eller två under en träning så är det optimalt att ta och linda in hästen med equi-N- ice kylbandage för att motverka eventuella skador. De är jättesmidiga att använda och du slipper klibb och klabb.


Equi-N-Ice drar ur värmen ur benet och ger en behaglig kyla. Jag har själv provat att linda min arm för att se hur det känns när den kyler. Som ni säkert vet så brukar det sticka och direkt det fläktar på stället ni applicerat en kylgel så känns det verkligen att man har något som kyler, en riktigt obehaglig kyla.

Men med dessa lindor kändes det ingenting, och det beror på att den drar ur värmen istället för att trycka in kylan. Vilket jag själv tycker om mer, kan gissa att Gucci också gillar detta mer!

"Equi-N-ice är ett helt nytt unikt kylsystem på marknaden! Glöm all kyllera, isbandage som skall förvaras i frysen eller spolandet av ben!
Glöm den värkande kylan som kommer av isbandage! Equi-N-ice drar ut värmen ur det skadade området istället för att trycka in kyla. Kylan ger ingen smärta och är inte obehaglig.

Equi-N-ice lindrar effektivt smärta, reducerar svullnader och kan med fördel användas för att förebygga skador efter hårt arbete. Kan användas vid slag, stukningar eller rent allmänt för att hålla din häst sval"

Man kan tvätta lindorna och i 30 grader, om man vill återanvända dom lägger man tillbaka lindorna i förpackningen och tillsätter vätska. Jättesmidigt och ekonomiskt!

OBS 96h karens!!

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Vad har du för storlek på din hjälm? Alltså både skalet och innerfodret?