Header


Alle vet at når man blir foreldre så blir det utrolig myeforandringer i live, de fleste kalle det ”live ditt er over” du blir settannenledes på iallfall når du blir far i et ungt alder. Sånn e samfunn bare,altså et naturlig ting e plutselig blitt så skummelt bare av å tanke på det.Men uansett man forandre seg hvis man e klar for det da tror æ, deforandring æ har opplevd hittil e verdt det, folk som har kjent mæ hele mittliv ser annenledes på mæ nå, æ føler forandringer har kommet i alle kanter,både fra familie, venner, til og med fremende man møte på når man e på tur medbaby. Men for mæ personlig e det masse som har forandra seg, måten æ gjør tingpå e ikke den samme lenge, alt æ gjør nå må planlegges jobb, skole, venner osv,æ må alltid sjekke om babymamma trenger mæ eller om det passe for henne, Medandre ord æ sette henne og baby først uansett ka det måte være, sånn e det bareog æ liker det sånn,


Å være en ung pappa krever mye men e du smart nok og tar de riktig valg så tror æ at alt blir ganske enkelt, det mange som sier ”æ e ikke klar for å ha et barn” det e som om samfunn har bestemt at du skal ha barn når du e 30 +, men hvis det e sånn korfor kan vi da ha barn allerede i tenårs alder? vet du ka du egentlig e ikke klar for? Eller e det bare en unnskyldning…Jaja den stor forandring æ har opplevd e kjærlighet ungen har ført til hele familien (blir for personlig å skrive) men æ e iallfall utrolig glad og takknemlig for det!

Forandringer som ung far..

- Når æ står opp på morgen så vet æ at æ har et stort ansvar
- Sette babymamma og ungen først uansett ka
- Står opp tidlig og få oppleve hele dagen
- Stolthet
- Enorm kjærlighet- Motivasjon til alt!
- OSV
Du som e så red for å være far uansett alder og tror at du e ikke klar, husk at det har sine fordel som du ikke hører om i samfunn.. du klare mer enn du tror!

NB! Æ RESPEKTERE ANDRE SiNE MENINGEN!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 481 Lesere

Likes

Comments