​Hej mina vänner!

Nu är första veckan här i Marbella snart avklarad och en ny vecka med bookreports, mer sälj, mer utveckling och fler utmaningar är snart igång. Det var en riktigt hektisk sista vecka i Stockholm och sedan jag kom ned hit till Spanien har det varit en vecka av att lära sig denna stad samtidigt som vi kört på som vanligt på kontoret mellan 07.30-17.30.

Det är verkligen helt otroligt här nere. Det är självklart att man sett fram emot att äntligen få komma hit, men jag trodde inte att det skulle vara såhär bra. Visst att allt inte har rullat på ordentligt men människorna jag spenderar mina dagar med gör det så lätt att bara strunta i sådana små saker och se allt positivt. 

Med handen på hjärtat så kan jag säga att jag varit med om mer på denna korta vecka än på år. Kort version så har vi varit med om allt från lösa hästar på vägen 06.30 till inlåsta bilar i parkeringshuset till plugg på stranden, och det har bara gått en vecka.

Jag är helt otroligt sugen på att bara köra månad efter månad nu, se förändringen, känna förändringen. Att gå i Puerto Banús hamn och se alla galna båtar och bilar får en att inse vad man KAN ha. Nya mål sätts och det alla på Arndt's sagt till oss de tidigare veckorna börjar sjunka in. Börjar inte folk skratta när jag berättar om mina mål är de inte tillräckligt höga.

En otrolig vecka med så många nya insikter. Nu är det dock dags för att stänga ögonen och förbereda bookreporten imorgon från tidigt morgon som ska hållas på måndag. Vi hörs, förhoppningsvis lite mer regelbundet och oftare i fortsättningen.

Världens största high five till alla believers and achievers där ute.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej kära vänner, ovänner, bekanta eller okända. Jag började på detta inlägg igår kväll men medan ögonen slöt sig blev varje mening jag skrev rörigare för varje ord så jag bestämde mig för att skriva idag istället. Ska något ut här på bloggen så vill jag att det ska ge någonting, vara en text av bra information eller tankar och inte massor av onödigt svammel.

Hur som helst, nytt försök idag. Vaknade vid 6 imorse och fick för mig att jag var försenad till skolan. Blir väl så när man strikt gått upp 03.45 varje morgon nu. Otroligt vad en vecka med dessa rutiner och alla otroligt drivna och fantastiska människor kan göra.

Så, vad har vi gjort denna vecka? Vad har jag tagit med mig och vad är mina tankar och känslor om min första vecka på Arndt's Sales Academy? Först och främst vill jag slå ett slag för fantastiska Mikael, Michaela, Madeleine och Marcus. Dessa människor är de mest passionerade, inspirerande och motiverande människorna jag mött. Jag kan säga med handen på hjärtat att jag har utvecklats mer som människa denna vecka än jag gjort på många månader, om inte år till och med. Jag kan inte vänta på att få känna och se hur stor skillnad det kommer vara om 6 månader!

Nu till hur mina dagar har sett ut. 03.45 ringer klockan varje morgon. Bor man närmare Alvik, inte behöver lugn och ro på morgonen eller bara är snabbare på morgonen än jag så kanske man inte behöver vakna så pass tidigt. Men tidigt blir det då dagen startar 07.30 och man vill vara där innan för att i lugn och ro kunna förbereda sig där. Jag kan dock lova er, man hoppar upp på morgonen och bara längtar efter att få starta dagen.

Sedan har denna vecka varit lite som en intro-vecka. Men, förutom att vi redan fått lära oss otroligt mycket om sälj så har denna vecka främst fokuserat på mindset. Ens attityd är allt. Jag har förändrat mitt tänkande jättemycket redan. Man ser allt lite mer positivt, har mer energi och är redan så galet målfokuserad.

Att vi varje dag skriver ned våra mål, visualiserar och ständigt jobbar för att hålla energin på topp gör att man inte ens är trött efter 10 timmar på kontoret. Alla människor som går denna utbildning med mig är otroliga, och vi har så roligt, lär oss så mycket och i alla fall jag är så tacksam för att jag får chansen att spendera minst 50 timmar i veckan med dessa personer.

Jag vill verkligen prata så otroligt fint om alla som jag går med. Denna grupp människor är så accepterande, motiverande och öppna. Att få spendera alla dessa timmar med likasinnade som har mål, drömmar och valt att ta sig dit oavsett vad är så peppande. Att redan få kalla dessa människor mina vänner är jag otroligt tacksam, glad och stolt över.

Utan att avslöja allt för mycket kommer här en liten lista på grejer vi gjort denna vecka:
- Skrivit våran "Topp 10 mål"-lista och sedan skrivit ned den varje dag på morgonen.
- Jobbat mycket med visualisering genom att bland annat skriva en intervju med oss själva som 100 år, när vi klarat av allt vi vill i livet.
- Kollat på otroliga föreläsningar.
- Lärt oss om avslut och invändningar.
- Kört superfredag med "The walk of Arndt's". Efter att vi stått i rad två och två och pratat om invändningar så ställde vi oss som en gång, där var och en skulle gå igenom och få så mycket pepp och energi som möjligt av de andra. En otroligt rolig grej och en av alla energigivande saker vi gjort denna veckan.

Vi har gjort så mycket och även om jag ville så kommer jag inte skriva ned allt här. Som ni säkert märkt vid detta laget är jag redan helt såld, men jag tycker att man ska bilda sig en egen uppfattning. Jag kan säga att detta inte är för alla, det kommer vara och är redan tufft. Det kommer krävas att man är fokuserad, dedikerad och redo att göra allt. Men, det kommer vara värt det. Är du sugen på att utvecklas som människa så är detta det bästa du kan göra. Det är ju självklart att man vill utvecklas, frågan är bara hur mycket just du vill det.

Förutom detta så har jag gjort fler high fives denna vecka än jag någonsin gjort i hela mitt liv. Kan bara le när jag tänker på det.

Lite kort och gott om första veckan. Jag uppdaterar er igen nästa fredag, sista dagen innan planet lyfter. Sedan blir det Marbella-life i 5 månader. Ser fram emot detta halvår som kommer vara början på allt jag vill med livet.

Nej, nu ska jag slänga i mig lite frukost och kicka igång planerna för dagen.
Vi hörs om en vecka, eventuellt tidigare. Mitt nya hejdå kommer få bli High Five, såååå....

HIGH FIVE

Veckans mening: "As long as people around you have to behave in a certain way to make you happy, what is the chances you'll be happy?" - Tony Robbins

Likes

Comments

Rädsla. Rädslan börjar krypa sig fram mellan glädjerus och planerande. "Varför är du rädd?" frågar jag mig själv när det händer. När den där känslan av oro, ångest och total förskräckelse dyker upp mellan leendena så blir jag nästan arg på mig själv. Du har de absolut roligaste, lärorikaste och mest utmanande månaderna framför dig. Varför känner du dig orolig, varför får du näst intill panik när du tänker på det?

Tidigare hade jag inget bra svar. Jag har bara känt mig så förbannad och förvirrad. Idag slog det mig. Jag är inte rädd för att det ska bli jobbigt, svårt, tufft. För en otrolig utmaning kommer det bli, men det är jag inte ett dugg orolig för. Jag är däremot totalt livrädd för att detta är en dröm som äntligen går i uppfyllelse. Det är något jag velat så otroligt länge och nu händer det på riktigt. Har ni någonsin känt så?

Alla har alltid sagt till en att "din tid kommer", och nu är den här. Detta är mitt år. Min början på mina planer, på min framtid och jag är livrädd. Livrädd för att jag i så många år haft fokus på att göra en annan person lycklig. Levt mitt liv kring en annan människa och nu gör jag det jag vill, det jag drömt om. Jag satsar på mig, mina planer, min framtid och mina mål.

Jag har insett att detta är starten på allt jag vill med mitt liv. Den meningen skrämmer mig lika mycket som det ger mig explosioner av lycka i hela kroppen. Jag vet inte om det är bra att jag känner som jag gör, men en skräckblandad förtjusning över hela situationen är det i alla fall.

Detta är starten på allt, början på min framtid, och jag är mer än redo. Rädd, absolut. Men skillnaden på dreamers and doers är inte rädsla, alla är rädda, men doers låter inte rädslan styra ens liv. Och det är något jag aldrig kommer tillåta igen. Livet, bring it!

Likes

Comments

Hej vänner, ovänner och alla däremellan!
Det känns lite smått obekvämt att göra detta men med tanke på min kommande resa så kändes det som en självklarhet att få ned alla tankar, idéer, upplevelser och lärdomar på något sätt där både jag kan titta tillbaks på allt senare men även där min familj, vänner och andra kan följa min resa.

Så, vad är planerna? Vad för resa pratar jag om?
Jo, om en vecka startar min utbildning på Arndts Sales Academy. Vi kommer vara här i Stockholm med Stockholms-gänget från 15 januari och två veckor framåt för att sedan ta våra väskor och spendera resten av tiden nere i Marbella. Jag kommer alltså gå 5 månaders utbildning i Marbella. Ni kan ju tänka er hur pass taggad jag är!

Med andra ord så kommer jag spendera första halvan av år 2018 i Marbella. Fem hela månader på spanska solkusten! Det kommer vara otroligt intensiva dagar med 10 timmars utbildning om dagen och utöver det läxor och träning men jag är helt säker på att detta kommer vara de mest avgörande och roligaste månaderna i mitt liv.

Så det är helt enkelt detta syfte bloggen har, att dokumentera mitt liv i Marbella. Jag kommer skriva mycket om utbildningen, om min personliga utveckling, vardagen i Spanien och självklart alla äventyr som görs på helgerna. Utöver detta kommer jag försöka uppdatera med så många vloggar, bilder och videos på allt jag gör under mina månader där. Utöver detta så kommer självklart ett och annat inlägg komma upp om drömmar, planer och mål för livet efter ASA och Marbella samt lite om varför jag valt detta spår.

Även om bloggen på ett sätt är för min egen del så hoppas jag att ni kommer vilja kika in här och följa med mig på detta äventyr. Jag tror detta kommer bli otroligt lärorikt, utmanande men framför allt så jäkla kul!

Innan utbildningsstarten den 15 januari har jag en hektisk vecka med risk2an, teroriprov och uppkörning så nu gäller fullt fokus på körkortet för att sedan göra livets resa de kommande månaderna.

Kommer förmodligen starta upp bloggen ordentligt nästa vecka och då kör vi fullt ös tills jag är diplomerad och klar på Arndts Sales Academy.

Vi hörs snart mina vänner, allt gott!

Likes

Comments