Endelig er det vinterferie!!! Jeg kjenner at jeg virkelig trenger det. Jeg må ærlig si at jeg syns tiden i dag har gått så utrolig sakte.

Jeg har ikke sånn veldig mye planer men i morgen skal jeg på 70 årslag, så jeg tenker at jeg skal ta litt bilder fra der og dele med dere. På søndag tror jeg at jeg skal være litt med mamma og kanskje vi tar sol, kjenner at det hadde vært veldig deilig å få litt brunfarge på kroppen!

Jeg har en liten hemmelighet til dere men jeg kan ikke fortelle noe ennå,men dere vil snart få vite det!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Håper dere alle hadde en fin Valentine? Husk Valentine handler ikke bare om å få gave fra Kjæresten, man kan også kjøpe gave til selv!

Min dag gikk til å se på sessong 1 av paradise hotel og selvsagt hadde jeg litt melkesjokolade ved siden av meg💕

Likes

Comments

I dag våknet jeg av meg selv sånn ved 6 tiden og var lys våken! Helt utrolig. Jeg lå i senga å bare så på litt YouTube videoer og ved halv 10 tiden dusjet jeg og søndager er vel en dag man skal kose seg litt og passe på huden sin, så derfor tok jeg en ansiktsmaske som heter "Glow mask vitamin boost". De har den på Cubus og koster 25kr.En helt grei pris syns jeg.Siden det er morsdag, så bakte jeg selvfølgelig en kake til mamma❤Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne,vi har opplevd så mye fælt i livene våres, takket være barnevernet og en person til. Min barndom var basert på vold, mye krangling mellom foreldre og at barnevernet ikke trodde på oss og med oss mener jeg mamma og meg.

På fredag fant jeg ut av at jeg ville utdanne meg som politi, grunnen til at jeg ville det har mye å si hva jeg har opplevd gjennom Barndommen min,jeg har ikke lyst til at flere skal oppleve det jeg opplevd. Jeg har en far som er voldelig og alkoholliker, men det har også gjort meg sterkere! Jeg takler mer i dag enn det jeg gjorde før.

Håper dere får en fin dag videre❤Litt sent innlegg men den skulle ha vært lagt ut på morsdagen.


Likes

Comments

Bedre sent enn aldri,beklager for at jeg glemte å blogge i går. I dag skal jeg dele med dere en av mine favoritt ansiktsmasker, jeg hadde blitt veldig glad om dere kunne ha likt innlegget eller gitt en kommentar sånn at jeg vet om dere likte innlegget mitt med Beauty ting!

I går så var jeg på skolen,besøkte oldefar på sykehjem også ble jeg med mamma hjem. Ulempen med å bli med mamma hjem er at jeg må opp mye tidligere enn det jeg er vant til, men jeg hadde et håp om å få tilbake døgnrytmen. Hjemme hos mormor så står jeg opp kvart over 6 mens hos mamma måtte jeg opp 04:20. Litt forskjell.

Jeg ønsker dere alle en fin dag videre,jeg er åpen om forslag til innlegg,så gjerne legg igjen en kommentar eller send meg mld på insta under navnet "Livetsomsara" eller Facebook Sara Helen Pettersen eller snapchat under navnet "Sara.blogg"

Likes

Comments

Du trenger:

  • 1 dl kald kaffe
  • 1 dl melk
  • 2 kopper med litt isbiter i
  • 3 ss karamellsaus
  • Krem

Slik gjør du:

  • Du blander alt sammen i en miksmaster, uten om krem. Dette blander du til isbitene er knust ferdig.
  • Finn fram 2 kopper med isbiter og hell oppi,mens du topper den med litt karamellsaus og krem.
  • Nyt denne gode drikken men en god venn/kjæreste.

Likes

Comments

Jeg tenkte at jeg hadde lyst til å prøve noe nytt,så jeg fant noe som kalles for mocca milkshake. Kjenner jeg gleder meg til å prøve den en gang!

Du trenger:

•3 dl lett melk
•4 ss sjokolade is
•2 ss kaffepulver

Slik gjør du:

•Hell melk og iskremen i en blender
•tilsett kaffepulver
•sett på mixmaster og bland det godt.
•hell oppi en kopp!


Likes

Comments

Tante og onkel har fått seg en hund,som heter Mons og er 4 år gammel.

Likes

Comments

Litt rart å ha kort hår,når jeg er så vant til å ha langt hår.jeg var veldig skeptisk til at mormor skulle klippe meg, fordi mamma hadde klippet meg i år og hun visste hvordan jeg likte å ha håret mitt, mens mormor hadde klippet meg når jeg var mindre og da var jeg ikke så opptatt av hvordan håret mitt så ut. Men jeg ble veldig fornøyd!

Likes

Comments

Bilde tok jeg i sommer utenfor huset mitt, syns det var så fint at jeg ville dele det med dere og det er ikke redigert. Jeg tok dette bilde med kameraet mitt for første!

I dag sto jeg opp kl 10:30 og spiste frokost mens jeg så på teen wolf, etter det så tok jeg meg en dusj og kledde på meg.

I morgen vil jeg besøke oldefar også skal mamma klippe håret mitt! Det skal bli så deilig å få klippet tuppene,kommer til å ta før og etter bilder,så kan dere se hvor kort det blir.

Jeg har egentlig bare tatt det helt med ro i dag og spist taco med familien min, vi manglet bare oldefar❤


Likes

Comments