Moa

Sitter nu på tåget påväg till skolan. Med feber. Fick nog av att ligga i min säng när allt ändå kändes ganska bra när jag inte gjorde något. Märker dock nu att jag nog inte riktigt tänkt igenom detta. Men nu när jag ändå sitter här kan jag ju åtminstone åka hela vägen till skolan och testa i alla fall.

Ska försöka komma igång med bloggen nu och hoppas att jag kan få bli frisk snart så jag får lite mera ork.

Kram // Moa

Saknar min lilla häst också eftersom jag inte var där i lördags ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Moa

Likes

Comments

Moa

hallå där, va ett tag sedan jag bloggade nu.

Ska börja med att förklara min lilla frånvaro. Har fått otroligt mycket att göra i skolan just nu och det har helt enkelt fått gå först och i och med det så har tiden helt enkelt tagit slut. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra eftersom jag blivit sjuk. Denna helgen skulle gå åt åt pluggande för att ha en chans att klara allt i skolan. Nu ligger jag i stället i min säng med feber och ett huvud som känns som det ska explodera vilken sekund som helst.

Kan inte få till ett bättre inlägg just nu för orkar inte tänka och måste spara min hjärna för att klara av att plugga något i alla fall. Skrev ett inlägg för några veckor sen angående vad jag känner inför att ta studenten senare i år. lovar inget men ska försöka kolla igenom det och publicera det idag.

  • Filed under: Moa

Likes

Comments

Tjatja bloggen! Tror att jag och Moa får ta och skärpa oss med bloggningen lite.

Ni kan få lite bilder från igår när jag var med Otto och hans familj på föreställningen hair på GöteborgsOperan så ger jag er en update om vad som händer just nu senare😘

Xoxo Johanna

Likes

Comments

Johanna

Just nu sitter jag och Otto på perrongen och väntar på tåget och guuuuud vilket underbart väder vi har idag!!! Solen lyser, snön har smält undan och fåglarna kvittrar! Hur underbart??

Vi är iaf påväg in till stan där vi ska fika och jag ska på en arbetsintervju så wish Me good luck!!😘😘

Xoxo Johanna

Likes

Comments