usch vad dåligt

Ja jag vet. Så jävla dåligt av mig att inte uppdatera. Jag får skylla på att lovet tog slut och vardagen kom emellan. Jag vet att jag säkert hade kunnat hitta en lucka men jag har helt enkelt inte orkat den här veckan.
Men om nu min vecka har varit så händelserik så att jag inte har kunnat blogga så kanske ni vill veta vad jag gjorde?
I ärlighetens namn har den inte varit så annorlunda från alla andra veckor på året. Vaknat, gått i skolan, tränat, kanske ätit något och sen sova för att upprepa exakt samma sak nästa dag.
Men en förändring som skett denna vecka är att min skola har "skaffat" (?) telefonförbud. Visst, det har varit typ den tråkigaste skolveckan på länge (mest för att man inte kan lyssna på musik) men det har gått bättre än väntat. Folk är faktiskt sociala (surprise!).
Dock så har jag varit väldigt trött den här veckan (sover dåligt osv, ja ni vet..) så koncentrationen i skolan har väl inte varit på topp.. Men det är så det är ibland och det är väl bara att kämpa på vidare sen?
Förresten så åker jag till Polen nästa vecka. Det ska väl bli nice, har hört att det är varmt där och så nu. Värme har jag inget problem med men när solen är sådär jobbig så att det sticker i ögonen är det inge kul (solglasögon kommer bli ett måste!). Här i Sverige har det faktiskt varit ganska varmt också, men som sagt, solen har verkligen STUCKIT i ögonen. Sol i all ära, men när man är oförberedd eller när det blir för mycket så gillar jag det inte (förlåt alla solälskare, men för mycket av nånting är aldrig nice).

Ja men vilket rörigt inlägg det här blev då. Men det blir säkert bra.
Vi hörs.

Gillar

Kommentarer