Long time no see

​Hej igen.. det var länge sen jag skrev här..
Asså, seriöst vad är det med mig? Varför säger jag "NU ska det bli mer uppdatering" och sen hör jag inte av mig på två århundraden? Men jag antar att inläggen kommer när de kommer helt enkelt, det är inget jag vill tvinga fram. Vill inte skriva om mina vardagar eftersom det känns som att alla gör det, jag vill liksom att mina inlägg ska vara betydelsefulla, unika och välskrivna. Och det är svårt när jag skriver om mina dagar, som enligt mig är väldigt tråkiga, att få dem så eftersom att jag tycker att det, ja, helt enkelt är tråkigt. 

Men något som dock är spännande är att jag håller på att skriva på en bok! Nu tänker ni säkert "Och hur ska det gå till?" och jag kan erkänna att jag tänker exakt samma sak. Hur fan ska det här gå till? Jo men jag har en idé på hur det här kommer gå till; jag kommer börja skriva, känna mig jätteinspirerad och det kommer bli riktigt bra. Men efter att en bit av boken är klar kommer jag glömma, lägga andra saker före och det kommer bli något kapitel skrivet här och där. Men jag har bestämt mig att boken kommer får ta den tid den får ta. Jag bryr mig inte om när den blir klar, jag tycker bara att det ska bli roligt att få skriva och forma min egen bok! TAGGAD! 
Så jag har gjort en liiiten planering, som jag ska lägga till detaljer osv på, men kan erkänna att jag inte kunde låta bli att börja skriva lite på första kapitlet, hehe.
MEN ni kommer INTE få veta vad den handlar om. Kanske när jag har kommit en bit in på boken, eller kanske när jag blir klar med den. Jag vill inte att nån ska stjäla min idé, för jag gillar den verkligen.. Kan dock erkänna att den utspelar sig 1930-40 nån gång.

Ja men nu vet jag inte mer vad jag ska säga. Ha det bra? Vi ses? Eller inte? 
Jaja hejdå.

Gillar

Kommentarer