Ja som sagt det har hänt endel nu sen jag bloggade sist. Har fullt upp med tre småbarn nu plus att jag helammar och det tar ju upp mycket tid. Chloe har hunnit bli 4 månader nu och Liam är 19 månader. Det gäller verkligen att ta vara på småbarns tiden. Den vara inte länge alltså och speciellt när man har fullt upp med
Tre barn, då går tiden så fort!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja som vi trodde och redan hade bestämt så blev det en liten söt Chloe som kom till oss. Hon är nu redan snart 2 månader. Vår lilla sötnos. Bloggen blir dåligt uppdaterad när man numera är 3barns mamma. Fullt upp hela dagarna, och det tar ju ett tag innan man kommer in i alla vardagsrutiner. Snart är det dags att börja planera inför Chloes dop som kommer bli någon gång i september, tror vi. Måste ringa till kyrkan och fixa lokal.
Det blir ju endel folk vid såna tillfällen.

Bara några timmar gammal. Mitt lilla hjärta

Likes

Comments

I onsdags tog svärmor med mig hem till världens bästa Olivia som hade ordnat tillsammans med världens bästa svärmor mamma och lillasyster en Babyshower för för mig och bebis som snart kommer.
De överöste mig med fina presenter till både mig och bebis. Så otroligt fint gjort.
Jag blev verkligen rörd. Massor med god mat och tårta hade de också fixat. Så himla fint. Tack finaste ni!

Likes

Comments

Alltså dessa kläder till lillasyster. Vill ha allt! Så himla sött. Jag som älskar annans haha. Har inte hört tals om det märket innan.

Likes

Comments

Liam har tagit sina första steg, exakt två veckor efter han fyllt 1år. Han går mycket men kryper mest. Mammas lilla prins. Tänk att han snart blir storebror.

Likes

Comments

Liam har feber nu inne på andra dagen. Troligtvis bara 3dagars feber, för han är inte förkyld eller något annat.
Thea har fått vara hemma från förskolan så vi har haft hemmamys sen i tisdags.

Blir inte några roliga nätter då Liam vaknar och är varm på nätterna och är vaken 2-3 timmar för han inte vill sova. Så vi får vila och ta det lugnt.

Nu är jag inne i v.31 så endast 9 veckor kvar (hoppas vi). Har alltid fått gå över tiden först med Thea 11 dagar och med Liam 10 dagar. Känner väl ingen längtan inför förlossningen direkt, men det är ju som det är men vi längtar ju extremt mycket efter vår efterlängtade lilla flicka. Den här graviditeten har gått så extremt fort att jag knappt har hunnit med, kändes som det var nyss jag plussade.
Om några veckor är det dags att packa BB-väskan för tredje gången och den här gången kommer jag nog försöka ta med mig mer kläder för man vet ju inte hur länge man får stanna.
Ska också visa vad vi inhandlat till lillasyster. Men det mesta finns ju, så det sista blir väl nappar, blöjor och sånt.
Åh ska bli så spännande att ta fram allt fint Thea haft när hon var liten och såklart tvätta upp allt nytt till lillasyster. Thea är ju också född i juni så det kommer ju passa bra med alla fina små klänningar och sånt.

En liten Thea. Min stora tjej som fyller 5 år i juni.

Likes

Comments

På påskafton var vi i stan på Blåkullaträff för barnen.
Det blev även ägg letar jakt. Vi tog en mysig lunch på Jensens hela familjen. Påskharen hade också varit hemma hos oss och gömt ägg till barnen.

Idag hade vi kalas igen för vår lilla 1åring, men vi var många fler, 24st! Haha. Det här kalaset gjorde jag två marsipan tårtor med blå marsipan.

Vi har iaf haft en super mysig helg hela familjen, nu när vi fått så många dagar lediga tillsammans.

Likes

Comments