Header

I morgon börjar min 4 veckors praktik som medicinsk sekreterare. Jag är såå sjuk nervös. jag har jobbat inom vården i 8 år och nu ska jag göra nått helt annat även om det är inom vården. Nu ska man skriva åt läkarna. :0

Ett nytt kapitel i mitt liv har börjat och jag är redo för det. Mer än någonsin. =)

Den här veckan kommer jag fokusera mer på kosten en annars. Mina barn och sambo kommer att vara borta under påsklovet och jag har all möjlighet att äta mer vad jag vill och dessutom testa mig fram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen.

Idag har familjen varit och tittat på stora tjejen när hon var med i en mimfestival i skolan. Jätte kul att se och vad duktig hon var. Mycket stolt mamma här.

Resten av dagen har jag varit hemma ätit en god lunch med familjen och jobbat. Om 5 veckor har vi nästa teamweekend med en del av teamet. Jag längtar så mycket. Varje gång vi har dessa utvecklas jag och kommer hem med många nya erfarenheter och lyckorus. Ingenting kan stoppa mig när man fått lite mer motivation av gänget. LOVE <3

Under den här veckan har jag börjat skriva ner i MyFitnesspal vad jag äter. Det är verkligen nyttigt att göra det i bland så man ser vad man verkligen stoppar i sig och i alla fall jag tänker en extra gång innan jag stoppar mat i munnen utan att annars tänka. Dagarna har gått jätte bra med bra kalorimål och bra mat. I kväll ska vi testa något nytt. StreetFood, som tacos men med en liten tvist. Jag återkommer med vad vi tyckte.

Glad påsk på er. =) <3

Likes

Comments

Alltså vilken känsla att man kan jobba hemifrån. Jag behöver inte ens ha datorn utan kan ligga en liten stund i sängen och jobba via telefonen. Självklart är det viktigt att man kommer upp och har sina rutiner som om man var på jobbet ändå, annars kommer inte jobbet jag gör vara seriöst.

Under dagen i dag gick jag ner till min kommande praktikplats som Medicinsk sekreterare. De var så trevliga och så förväntansfulla att jag skulle komma. Är helt lyrisk. Nästa vecka sätter det i gång. Men självklart har jag mina utmanare att ta hand om så jag kommer att jobba både innan och efter praktiken. Det är ju så otroligt roligt att jobba med människor, att hjälpa och stötta människor när de verkligen behöver den där pushen att våga ta steget till en bättre hälsa och välmående.

Det var inte länge sedan man själv var där. När man behövde ha någon som man kunde luta sig mot när inspirationen och motivationen att fortsätta på som lägst. Och dom var där för mig varje gång min coach och de andra deltagarna som jag idag jobbar med som coach, många av dom. Hur coolt är inte det?

Men nu är det att släppa tankarna på jobb och plugg, nu är det att byta pass och bli mamma i stället. Dags att hämta barn och handla mat. Samma stora fråga varje gång man åker ner till affären. Vad ska man äta i dag? Dags att lägga upp en veckomeny med barnen så man slipper det här dagshandlandet. Det är ju så oekonomiskt också.

Ha det bra.

Kramiz

Likes

Comments

Hej på er..

Det här är min först blogg och jag är så glad att jag tagit steget att börja blogga om mitt liv som onlinecoach, mamma och studerande.

Jag tog steget att bli onlicecoach efter en riktigt tuff vår i fjol. jag jobbade då inom vården och var såå nära att gå in i väggen. Jag stod och grät inne sköljen när jag kunde och dagarna passerade med jobb, sova, äta och ta hand om barnen. Det kändes som att gå från det ena jobbpasset till det andra och jag somnade ofta med barnen kl 20 på kvällen. Jag och sambon sågs knappt.

SEN kom min vändning. en vårdag i maj när solen sken och jag satt ute på balkongen på jobbet såg jag den där frågan på Facebook...vill du ha hjälp med din hälsa och kost, behöver du push och pepp att komma i gång med träning? där satt den. Efter mycket om och men svarade jag med en liten sol under kommentarer och så var det i gång. Allt lät så bra och jag trodde till en början att det var för bra för att vara sant. Men jag TOG den chansen och jag har aldrig i mitt liv ångrat detta.

Den 10 Juni 2016 började jag min utmaning i 90 dagar. Jag fick alla redskap jag behövde och en coach som stöttade mig i alla mina frågor, ja säkert en massa dumma frågor också. Haha. Jag hade under den här tiden semester och föräldraledigt och jag började att ta korta promenader med kortbevis till min coach. Sååå kul och även en utmaning. Dagarna gick och den där promenaden blev mer och mer ett måste. Den dagen kom när jag tyckte det var så härligt att känna att benen bara gick av sig själv utan att man behövde tänka och i det läget gick jag så fort att jag egentligen hade kunna jogga lite.

I juli frågade min coach om jag ville bli coach själv, att coacha andra som satt i samma sits som jag? SJÄLVKLART! Alla ska få möjligheten att känna det jag äntligen kände. ENERGI, ORK och LYCKA. Träningen började avanceras efter ett tag och jag var med på noterna. Tyckte det var jätte kul att känna att cm efter cm försvann och äntligen kunde jag sätta på mig kläder som jag inte haft på länge. BÄSTA av allt. Min mage som har krånglat i hela mitt liv är äntligen lugn och jag kan göra vad jag vill utan att behöva fundera eller känna efter. LYCKA!!

På den vägen är det och i dag har det snart gått ett år! Det här är det roligaste jag har gjort i mitt liv och min familj stöttar mig och hjälper mig när det behövs. Att coacha människor är verkligen super kul men kan också i bland vara en konst. Alla är olika och tycker olika och vill bli coachade på olika sätt, men det ska jag klara av.


NU KÖR VI

Likes

Comments