Hej!
Nu tänkte jag göra inlägget om ridpasset på ridskolan.

Jag (Emma) hade en liten C-ponny som heter Picasso och Nellie hade en C-ponny som heter Crazy Dream.(Crazy Dream kallas oftas för CD). Båda ponnyerna är pigga och har en bra bjudning. Vi hade dressyr och övade på öppna och sluta. Jag tyckte att Picasso var väldigt svår i början men fick till dom riktigt bra i slutet. Nellie tyckte att CD också var svår i början men fick till dom bra i slutet. Hon fick även med bakbenen fint i slutet. Vi tränade med på att få hästarna i form (lösgöra hästarna). I slutet galopperade vi på en volt i båda varven och det gick med bra. Däremot va Picasso väldigt pigg och jag hade ont i min arm så det va svårt att få tillbaka honom.
Men vi tyckte att det va ett bra ridpass och vi lärde oss mycket på det.

Hejdå!

//Emma<33

Picasso👆🏼👆🏼

CD👆🏼👆🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Detta blir ett inlägg om min häst Bri!

Lite fakta om Bri:
Hennes fullständiga namn är Bril Lloyd . Hon är en mörkbrun travare och hon är 22 (snart 23 år) år gammal. Hon är VÄLDIGT pigg o älskar att få springa av sig på åkern! Hon har såklart några smeknamn som t.ex:
Brittan,tanten eller gamla gumman:)

Bri har dock problem med sina tänder. Hon har fått fickor mellan tänderna (vilket är väldigt vanligt för gamla hästar). I fickorna så samlas det gammal mat som sedan utvecklas till inflammationer som gör väldigt ont. Så tyvärr nästa höst (år 2017) så ska vi ta bort henne i och med att det är inget man kan göra någonting åt:( väldigt synd för att hon är pigg annars o älskar att rida både i skogen och på banan. Kommer såklart att sakna henne väldigt mycket...
Bri gör alltid var man säger/vill och skulle aldrig kasta av någon med mening. Alltså väldigt trygg häst!

Om jag fick beskriva Bri med tre ord så skulle jag säga: glad,pigg och pålitlig
❤️

Hoppas ni tycker om våran blogg och inlägg
❤️
Hejdå:))
//Nellie

Likes

Comments

Hej!
Nu är vi påväg till ridskolan. Vi tror att vi ska ha dressyr idag och vi är jättetaggade.. Idag har vi varit i skolan och jag (Emma) hängde med Nellie hem.(om ni läst blogginlägget "MIN DAG" så vet ni redan att jag skulle med Nellie hem). Jaja, hoppas jag får en pigg häst iallafall och att det får bra för båda. Jag ska blogga efter ridskolan med tänkte jag, så ni får veta hur det gick o vilka hästar vi fick. Hejdå!

~ Emma<33

(bilden är en random bild från när vi va på Elmia Horse Show och träffade systrarna Elfstrand)

Likes

Comments

Hej! I detta inlägget tänkte jag skriva lite om min dag!

Jag åkte till skolan. Dagen gick snabbt eftersom vi bara hade svenska, matte, NO och sedan idrott. På idrotten va det faktiskt jätte kul eftersom vi åkte skridskor och jag testade "hockeyskridskor" för första gången på typ jätte länge. Det gick bra och i slutet spelade jag lite match med killarna i klassen. När jag kom hem va jag ensam hemma och jag tog det lugnt. När mamma och pappa kom hem åkte jag och mamma bort till stallet och gjorde Remingtons box och tog in alla hästar. När klockan va typ 16.00 gjorde jag en "att-göra-lista". Så det va typ det jag sysslade med sen hela kvällen. Jag gjorde matteläxa och övade på engelska glosor, packade upp "skridskorväskan", packade väskan tills imon eftersom jag och Nellie ska rida imon på ridskolan och jag ska med henne hem för att mamma och pappa jobbar, jag duschade och mycket mer. Jag blev iallafall nöjd eftersom jag hann med alla punkter som jag hade skrivit ner.👍🏼Men nu måste jag sova så tack för att du läste inlägget så får jag se när jag bloggar igen.

Godnatt<33

(ville lägga till en bild och jag hade ingen annan så det va därför det blev en sån "randombild"😂)

//Emma<33

Likes

Comments

Hej! I detta inlägget kommer det lite fakta om min (Emma)s häst Remington.

Remington Rebel är hans fullständiga namn. Han är en valack på 23 år (född 1993). Han är en New Forest och är mörkbrun. Hans mamma hette/heter Brown Cindy och hans pappa hette/heter Komet. Han är väldigt pigg för att vara en 23-åring och älskar att springa så snabbt han bara kan. Remington har jag ägt i snart 3 år och jag fick honom av min mamma och pappa på min 10 årsdag, innan dess hade jag honom på foder i ungefär 3 månader. Skulle jag beskriva honom med tre ord skulle det vara VÄRLDENS BÄSTA HÄST!<33 Han är väldigt snäll men kan ha sina dåliga dagar, men på uteritterna är han alltid glad och går framåt.

Hoppas ni tyckte om faktan om Remington. Det kommer tre till där Nellie skriver fakta om sina tre hästar.

//Emma<3

Likes

Comments

hej!
I detta inlägget tänkte vi berätta om oss så ni får veta mer om oss! Vi är två tjejer som är 12 år (04). Vi heter Emma och Nellie. Emma är tjejen med blont hår och Nellie är tjejen med brunt hår. Vi älskar hästar och vi båda har egna/en egen. Nellie har tre hästar, hon har en travare och två shettisar. Emma har en häst som är en New Forest. (Vi kommer skriva inlägg med fakta om varje häst så det blir totalt fyra inlägg).

// Emma & Nellie<33

(igga bilden okok😂😂)

Likes

Comments