Hej,
Har tänkt berätta lite om mig själv. Mest om hur min familj och samhället tog det då jag berättade för dom.

Jag gick i gymnasiet, bodde på annan ort under den tiden. Men jag var ofta hem till mamma och pappa för att hälsa på dom osv. En dag hade jag bestämt mig för att berätta att jag var lesbisk. Eller ja, då sa jag bi.
Jag och mamma satt vid köksbordet och pratade då jag helt random säger bara "mamma, jag måste säga en sak". Sen berättar jag allt. Jag skakade av rädsla. Jag visste inte vad som skulle ske. Jag trodde det värsta. Att dom inte ville ha kontakt med mig nå mer. Den enda responsen jag fick av henne var "jaha, vet inte vad jag ska säga. Jag har ingen erfarenhet av det här. Men jag lär mig". Jag blev lättad. Jag fortsatte att skaka. Pappa, han visste inte. Men efter några dagar då mamma hade smält det. Så berättade hon för han. Ingen tog det dåligt. Inte mina syskon heller. Man får höra mycket skämt, men dom är bara skämt. För jag vet, att dom älskar mig för den jag är. Dom står upp för den lillasyster och dotter dom har. Som har valt att gå helt och hållet sin egna väg genom livet. Har trotsat alla normer och allt hat. Har valt att vara mig själv och visa alla att man kan lyckas med vad som helst om man verkligen vill.

Jag har inte märkt av något hat pga min läggning i samhället eller nånstans. Förutom för några månader sen...
Fortsättning följer..

Likes

Comments

​Hej 
Har haft funderingar om att starta en blogg för att bara få skriva av mig om allt som händer i mitt liv. Hur det är att vara gay i ett litet samhälle. All kärlek men samtidigt all hat man får ta emot,. 
Kommer dela med mig av saker som jag känner är nog relevanta att skrivas ut på en blogg och för omvärlden att läsa. 
Ni kommer under tidens gång ha möjlighet att ställa frågor till mig. Kommer svara så gott jag kan. Annars hoppas jag att den här bloggen kommer göra någon nytta i vårat samhälle. Kanske till och med hjälpa någon annan som har det tufft just nu. 

/TjejenLikes

Comments