Åka bil/flyga

flygplan/båt

nöjesparker/historiska platser

tåg/buss

tropisk/arktisk

vår/höst

sommar/vinter

konstfestival/musikfestival

karneval/temaparker

zoo/akvarium

strand/bestiga berg

irland/hong kong

africa/asien

new york/san francisco


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsHade i början av året en efterlängtad reunion med Anna och i onsdags träffades vi igen innan hon åkte söderut igen. Det var otroligt roligt att träffa henne igen! Vi åt mat, fikade och skrattade så kinderna gjorde ont. Längesedan jag skrattade så mycket! I onsdags gick vi även in på Cubus och shoppade åt henne. Jag blev hennes personliga shopper och valde ut vad hon skulle köpa. För en gångs skull kom jag ut ur en affär utan att handla något.. hehe.. Är lite utav en shoppaholic.. Kollade igenom bilderna och såg bilderna vi tog och känner nu att jag verkligen saknar henne så det får bli en tripp till henne inom en snar framtid! Skulle även vara roligt att ta en tripp ner till Göteborg och träffa Maria igen, du är också otroligt saknad! Var så väldigt längesedan man träffade legenderna.


/Rebecka

Likes

Comments


Eftersom jag är sjuk blir det mycket serie/tv-tittande och idag är det Wahlgrens värld som fyller skärmen. Vilken härlig och kärleksfylld familj! Blir så glad av att höra dem prata. Om man läst 'Omgiven av idioter' så vet man att hela familjen är 'gula personer' och dem är ju för inspirerande positiva och verkligen bjuder på sig själv. Det tycker jag är roligt med Wahlgren att hon inser sitt kaos och hon bjuder på det.
Har även börjat kollat om på Gilmore Girls och det är ju verkligen en feel good serie! Så otroligt mysig. Så njuter verkligen idag fastän jag är sjuk. Längtar tillbaka till vardagen med jobbet. Så trött på att vara sjuk.. Sedan jag började jobba på vårdcentralen i höstas har jag inte varit annat än sjuk.. Men det är ju rätt förståeligt i och med att jag står i reception och alla som kommer dit ju själv sjuka 😉


/ Rebecka

Likes

Comments

Det här är alltså början för 'livet som en kaktus'. Att "blogga" har väl egentligen aldrig varit min grej.. Kom ihåg när det blev populärt med blogg då på mitten/sent 2000-tal. Då hoppade jag självklart också på tåget och bloggade om livet som 12-åring.. För man ville ju också bli populär så där som Kissie och Kenza. Och helst skulle man ju antingen ha ett sånt där fyndigt namn som visade att man faktiskt var unik och stod ut i massan av bloggare. Eller så skulle man ha sitt namn skrivet stort så det var det första man såg och bredvid skulle man gärna ha en bild på sig själv där de vita idominläpparna formade en sned och spänd pussmun, idag kallat duckface. Men jag lyckades sällan underhålla bloggen, eller rättare sagt bloggarna. Jag hade flera. För när den ena glömdes bort började jag om på en ny och när den nya glömdes bort började jag om på nytt igen. Och så där höll det på i några år innan jag insåg att bloggvärlden inte var för mig. Sen började jag på gymnasiet och träffade legenderna (vi är ett tjejgäng på 5 personer). Och när våra vägar började leda åt olika håll bestämde vi oss för att skapa "thefivelegends". En blogg som skulle föra oss samman när milen emellan oss blev allt för långa. Men egentligen är namnet på bloggen lite missledande, för legender dör aldrig men det gjorde bloggen. Ibland händer det att den fylls av lite nya inlägg man oftast står den där och ekar av gamla ord. Tråkigt, mycket tråkigt. Men jag är lika skyldig till det, eller egentligen är jag väl mest skyldig för från mig har det varit tyst redan från starten. Skrev något inlägg då och då. Kanske max sju.

Men nu med inspiration av Maria, en av legenderna, så tänkte jag börja om på nytt igen med bloggandet. Vad som kommer bli av den vet jag inte. Det får vi se helt enkelt. Det fick bli den varianten med ett sånt där fyndigt namn för det andra alternativet har blivit för mycket av en klyscha. Och känner jag mig som en kaktus - lättskött och iögonfallande i många olika former. Det får nog bli min presentation.

/Rebecka

Likes

Comments