Vad har hänt

Hej divor hoppas ni mår bra.

Jag tänkte nu när de har lugnat sig rejält för mig efter examen osv så tänkte jag ta upp bloggandet på allvar igen. Jag tänkte börja med att briefa er lite om vad som hänt då jag tyvärr varit lite fåordig på bloggen på senaste men de beror som sagt på mycket träning inför examen men också sjukt mycket på jobbet och med musiken men de är as kul så jag bara kör på så länge jag orkar så hoppas jag på de bästa.

Som sagt så var jag nere i Vara utanför Skara förra helgen och hade examen med underbara vänner de innefattar både hundar och förare. Vi hade trevliga dagar med skratt god mat men inte mest hårda prövningar för våra fyrfota vänner och hjältar. Allt från fritt följ till platsliggning med störning öppna/stänga dörrar apportera mm de var super kul men extremt påfrestande för både mig och Winston. De som gjorde mig extra glad och stolt var att de jag trodde han skulle ha svårast för var i stort sett inga problem alls.

Sen efter examen har jag hunnit med en hel del också bland annat släpper jag snart en låt med en fantastisk tjej som heter Ronja, och jag kan säga såhär de kommer bli en kioskvältare var så säkra. Sen har jag också hunnit med att se den underbara showen This is it med After Dark och jag säger bara dra mig baklänges vad bra den är får ni möjlighet så måste ni se den så är de!

De är väl detta som hänt fram tills idag så nu kör vi vidare med mitt liv puss på er så hörs vi snart igen.

  • 429 visningar

Gillar

Kommentarer

Carina
,
Berätta gärna vad hunden hjälper dig med hur du tränar han etc
Livetsomcpdragqueen
Livetsomcpdragqueen,
Gör de imorgon i ett inlägg
nouw.com/livetsomcpdragqueen