Förtvivlan och hopplöshet

Hej divor hoppas att ni mår bra denna måndagsmorgonen. Själv så mår jag inge bra jag funderar för mycket på de som hänt och de känns verkligen hopplöst denna gången kan jag ärligt säga, jag har tidigare berättat för er att jag haft självmordstankar och faktiskt försökt ett par gånger. Dock har de varit bra en längre tid nu och för ca fyra månader kändes de toppen bra jag var verkligen högre upp än på länge och den känslan var underbar verkligen de tackar jag er för kärlek till er!

Men jag vet en sak i mitt liv iaf och de är följande: Att så fort de går bra så vet jag att bakslaget kommer jag bara vet de! och de har med mitt förflutna och göra och de får jag helt enkelt bara leva med. Och visst kom de där berömda bakslaget joda, denna gången både snabbare och hårdare än på länge. och just nu är jag så djupt ner så jag känner verkligen hopplöshet! Jag har alltid sagt att jag har något att leva för och de har jag alltid haft jag har oftast varit stark och jag vet att jag hittar tillbaka.

Men nu vet jag inte längre faktiskt och de känns läskigt tycker jag och jag menar läskigt på riktigt. Min skit har följt mig så enormt länge nu de är snart 10 år och att folk ältar de och tar upp de igen så fort de går bra för mig de tär på mig ska ni veta. Det som är jobbigast är två saker, Jag vet inte vad ni får ut av detta med att skada mig mer jag har lixom tagit mina straff kan inte de räcka? Sen att de börjar skada andra nu och inte bara mig de är extremt jävla jobbigt jag känner faktiskt ren hopplöshet och ingen vilja till livet alls längre😭. Största anledningen till de beror på att jag har skadat och förlorat de bästa i livet, jag hoppas att ni era ass som så gärna vill skada mig är nöjda nu? För nu är one of the strongest CP:s nära att brista och är så nära att lämna jorden så ni anar inte jag får väl säga grattis till er för jag har verkligen inget kvar nu och jag orkar verkligen inte mer nu.

Jag känner ren förtvivlan och hopplöshet mer än någonsin tidigare och jag vet inte vart de kommer ta mig tyvärr. Jag är rädd på riktigt nu

Men till mina följare och stöttepelare genom åren vill jag bara säga tack

  • 880 visningar

Gillar

Kommentarer

C
,
Jag tror inte det handlar om att skada dig. Jag tror det handlar om att folk är ”nyfikna” eller vill ha en förklaring. Jag känner inte dig men jag tror du själv, om inte du så ändå många många andra, reagerar när man ser sådana domar.
Livetsomcpdragqueen
Livetsomcpdragqueen,
Jag har förklarat förut. Och jo jag vet att de är folk som vill skada mig
nouw.com/livetsomcpdragqueen