Hektisk dag toppas med VM-final i hockey

Hej på er divor.

Idag har de varit en jobbig dag på många sätt, men den har ändå varit kul på något mystiskt sätt. De jobbiga började 06:00 i morse när assistenten som skulle jobba kl 09:00 var sjuk! De gav ju mig lite smått panik och lite ångest då planen var att sova länge men istället så fick man gå upp och försöka jaga folk och hur lätt är de då kl 06:00 en söndag? Inte alls ska jag tala om för er men som tur är så gick det ganska smidigt denna gången.

Sen har jag varit en sväng till Knivsta och haft intervju med en tjej som kanske kommer börja jobba hos min vän Therese! De har varit en hektisk dag för mig och nu på kvällskvisten kom en släng av den underbara känslan hopplöshet och förtvivlan över att behöva be anhöriga ännu en gång. Jag känner lite värdelöshet men förutsättningen är som den är och jag kan inte göra mer;( Har vänt ut och in på mig själv men älskar mitt jobb så jag gör de så gärna!

Nu är de snart dax för Sverige-Kanada i hockey de stundar nämligen VM-final och visst hoppas man att Sverige vinner men jag tror de blir tufft. Nu ska jag ladda upp puss hej!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer