Hej hopp alla glada!

Hoppas eran måndag har varit fantastisk!

Idag har min dag som vanligt bestått av massa plugg. Det känns jobbigare för varje dag jag kommer närmare tenta dagen, man känner bara hur ångersten kommer. Hoppas iaf på att klara tentan och har mina hopp upp en så länge.

Efter att ha suttit inne en hel dag bestämde jag mig för att gå ut och gå en runda. Det är typ det bästa som finns när man behöver ett lite paus från pluggandet. Ikväll tror jag att jag ska kolla på någon bra serie, tända massa ljus och bara ha det allmänt mysigt! Såhär till vintern när det är mörkt ute finns det ju inget bättre än att sätta sig med ett glass glögg framför tv och kolla på någon bra serie eller gammal julkalender samtidigt som man har massa ljus tända i lägehete, menar hur mysigt är inte det?? 

Ha det kanonas

Kram Agnez  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hopp!!

Idag när jag vaknade och drog upp rullgardinen svar det snö utanför, hur mysigt är inte det? Längtar så mycket till att få julpynta lite hemma snart! Julen är typ det bästa jag vet, allt som har med julen och göra är så mysigt!

Och eftersom det snöade ute var det ju en självklarhet att jag var tvungen att lyssna på julmusik när jag gjorde min lite lyxiga frukost med äggröra och frallor. Så gott var det!

Sen har dagen bestått av städning och massa plugg. Just nu läser vi humanbiologi, alltså om hur människokroppen fungerar och hur ser ut. Även om det är spännande sak att läsa om, är det mindre roligt att plugga alla latinska ord och sånt som hör till. När man sitter och läser om hur människokroppen fungerar börjar man verkligen tänka på hur vi faktiskt ser ut inuti och hur coolt det är att allt fungerar som det gör.

Efter jag både hade städat och pluggat lite bestämde jag mig för att köra en runda till stan och se om dom hade något roligt. De blev ett doftljus inhandlat. Så nu dofta det gott hemma också!

Hoppas ni har haft en härlig dag!

Kramar AgnezLikes

Comments

Hej hopp!

Äntligen är jag igång med bloggandet! Jag tänkte nu skriva lite om mig själv så ni vet vilken filur jag är.

Mitt namn är Agnes och jag kommer från en liten stad i Blekinge. Jag tog studenten i år, har inte riktigt fattat det men så är det iaf. På gymnasiet läste jag estet med inriktningen media. Efter studenten jobbade jag i en matbutik hela sommaren i väntan på att få svar på om jag hade kommit in på någon högskolan för att följa min dröm om att bli sjuksköterska. Jag väntade och väntade och en dag fick jag svaret att jag hade kommit in och tog då mitt pick och pack och gav mig ut på nya äventyr i en helt ny stad. Eftersom att tiden bara flyger förbi har jag nu bort hemifrån i hela 3 månader och har kämpat med allt plugg och är nu ett steg närmare min dröm.

Om jag skulle beskriva mig själv hade jag nog sagt att jag är en kämpe som aldrig ger upp, alltid är positiv och försöker se saker från den ljusa sidan. Tänker alltid på andra i första hand och är en väldigt glad person som gillar att träna och har ett väldigt stort intresse av att fota och redigera.

De ni kommer få se på min blogg är allt från hur mitt studentliv ser ut, träning, mycket foto och hvad jag gör om dagarna.

Hoppas ni vill kika in igen

Kramar

AGNEZ


Likes

Comments