Låt mig bara vara som jag är. Acceptera mig och det är det enda jag begär. Låt oss alla ha en ömsesidig respekt, det hade släckt all hat och bekymmer.

Du får klä dig hur du vill, det gör mig inte still. Du ska vara den du är, det som gör dig skär.

Men, låt mig bara kunna vara den jag är, låt mig bara kunna vara den jag klär och låt mig bara kunna vara här, bortom all besvär.

Respekt är grundläggande för kärlek och inte hat. Bortom all tjat. Vi kan påverka allt vi har här i vår atmosfär.


Ja min vän, jag täcker mitt huvud och min kropp, det gör mitt mående på topp. Oroa inte dej, det är uppenbarligen inte din grej. Dina extrema tankar om mej gör så att du slutar säga ”hej” och nej för mej är det inte okej.

Jag ska inte behöva förklara mig för en och annan individ, för mig är det en oändlig strid. Frågar du mig av ren nyfikenhet är det för mig en sken blygsamhet av dig. Men inte ska jag behöva förklara mig som om jag gör något fel och vi alla är en hel ingen del individ.

Låt oss alla bara kunna vara precis som vi är men våra tankar, bara våra tankar är det enda vi lär.

Fred!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kriget i Syrien har inte dött ännu utan det befinner sig i koma, det är fortfarande vid liv mina vänner!
Vi sitter här i våra varma och trygga hem medan dem har svårt att finna en trygg plats att värma sig i. Dem fryser ihjäl vare sig dem befinner sig inomhus eller utomhus. Dem fryser ihjäl. Vi kan endast tänka oss och försöka sätta oss in i deras situation men det är nära omöjligt att vi skall kunna försöka tro oss förstå deras upplevelser till fullo.

Jag blir oerhört rörd när mina föräldrar berättar hur de haft det i det land dem kommer ifrån. Hur de frös ihjäl under vintrarna både när de befann sig inomhus och ute, hur de fruktade den dagen då de skulle mista någon från deras anhöriga. Och hur min farbror en gång i tiden satt med hans kompis vid en järnvägsstation och när min farbror var påväg hem hör han hur en bomb exploderar där de precis satt. Där hade han lämnat sin kompis till döden.

Ja, jag använder mig av termerna vi och dem. Jag menar vi, som sitter här i våra varma hem och dem som en gång i tiden hade varma hem men som idag enbart har kvar nycklarna utan några dörrar.
Vi som har tid och dem som är upptagna med strid!
Kanske kan vi stoppa striden i och med att vi har all den tiden! 

Fred!

Likes

Comments

Ohhh Tellus, vackra Tellus vad bär du på? Människohatare som säger sig vara ledare, människohatare som plötsligt vill börja styra över människors liv, samma människohatare som förstör allt vackert du bär på.

Ohhh Tellus, vackra Tellus det är svårt för mig att se dig blöda. Vissa delar av dig är bara helt röda och människor syns bara så fort dem är döda. Om ens det!

Ohhh Tellus, vackra Tellus du är så färgglad men det är trist att vissa människor väljer att enbart se en enda färg i dig.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Hellre göra något än inget. Hjälp, hjälp och hjälp våra medmänniskor som ständigt blir förtryckta av människohartarna. Dagens lärdom är att sträcka fram en hjälpande hand på ett eller annat sätt så länge du ser att människor behöver den minsta lilla hjälpen du ger.

Historien kommer och går. Kvar på samma spår. Inga utvecklingar sker bara något ner. Hela världen brinner och jag lovar vi hinner innan någon mer försvinner!

Fred!

Likes

Comments

Idag går alla mina tankar åt det som sker i Syrien. Jag försöker tänka på annat men det bara känns som att det i dagsläget inte finns något annat viktigare att tänka på. Det som är ofattbart är att det på vår vackra Tellus dödas folk, officiellt krig har uppstått och ingen agerar för att stoppa det pågående kriget som varat i sex år...

En gång i tiden trodde jag att krigstiden var över och att fred var det ända att se framöver.

En gång i tiden trodde jag att alla människor skulle få leva i frid och fröjd utan att bli förföljd.

En gång i tiden trodde jag att alla människor verkligen är födda fria och lika i värde och rättigheter men det visade sig bara vara en massa dumheter.

En gång i tiden trodde jag att FN var all krigs ända hjälte men idag finns FN inte ens med i krig utan de sitter bara och kollar på i smyg.

Applåder är i sin ordning för idag har alla visat vad dem står för från vårt FN till den svenska Pelle!

Yes, we can only if we want!

Fred!

Likes

Comments

Varma hälsningar!

Här inne kommer ni få läsa en del av mina tankar och observationer från min omgivning. Enbart en del av alla mina tankar! Ibland är det av stor vikt att kunna skriva av sina tankar för att således kunna förstå dem och förstå sig själv. Människan är väldigt komplex och jag tror att många kan hålla med mig om det, däremot är budskapen och lärdomarna en viktig del ur helheten att kunna förstå.

Livet är som en bok fylld med en massa detaljer och meningsfulla budskap. En dag utgör ett helt kapitel där man inte kan hoppa och vända som man vill för då försvinner meningen med boken och i verkligheten försvinner således meningen med livet. Det är viktigt att kunna handskas med situationerna i den tid och ordning de kommer. Vi människor är inte kapabla att spå framtiden därför menar jag att man ska kunna leva var dag som kommer utan att tro att man direkt kan påverka dagen efter. Människan vet aldrig vad andra dagen för med sig så låt oss leva dagen utan att bli tagen av morgondagen!

Fred!

Likes

Comments