Ne, jag är inte lycklig.
Inte ngnstans!
Sen 16-19 dec ngnstans har vi varit sjuka konstant.
En dag två dagar kanske sen är de dax igen. Så har de rullat på. Tyvärr bara i virus. BARA, ja bara för så ska de vara. Men vi vill ha bevis, virus räknas inte måste vara bakteriellt. Vi åker bara mer oftare!
Måste andas, måste få luft skulle få luft idag, skulle gått ut med min vän! Klart jag fick det, maken åkte in med ambulans 160km / h till sjukhuset med hjärtproblem. Andas, jo jag gav upp!!
Gav upp om att vännen hämtade mig för äta. Äta lunch på stan i väntan på svar! Helt paff vänder jag mig hem igen! Sjukhuset använder 70% här har vi 85% sprit! Måste bara fixa... Måste bara .. Sen så!

Likes

Comments

Ca ett halv år efter du kommit till oss hände ngt som inte fick hända. De kom en grupp människor stora som små smala och kraftiga en tysta en del uppriktigt skrek. Tre små barn sprang mot min älskade vita Efter kommer kvinnor med slöja män skriker och blir rädda, just för min älskade vita. Detta skrämde henne oerhört, just mot mörka slöja osv, de har vi tränat tränat och åter igen tränat men en del finns kvar. Särskilt när de blev som då. Tills igår. Två grabbar mörka med cyklar kom farandes som två virvelvindar. Först framför sen cykla tillbaka för återigen cykla mot Oss. Och vett att sparka ut benet mot min vita älskade. Hade han inte fått sitt straff för sen tappa balansen och trilla in i stenmur vet jag inte vad jag gjort. Chockad förbannad gick jag där ifrån och vidare nog mest att göra så liten affär av de som möjligt.

Idag har min älskade blivit överraskad två ggr av samma kärring bakifrån för vika av precis sidleds och bredda. Utfall ! Livrädd ! Ställer sig och skäller osv.

Nu är vi där igen! Börja om från början!

Ne, jag är inte rasist men är nog starka åsikter!
Puss

Likes

Comments

Jag vet faktiskt inte vad jag säga, skrika el tycka just nu. Om ngt. Jag vill kämpa men önskar att nog mer att ngn lyfte mig från en annan plats till ett annan! Ngt färdigt och klart. Jag är nog redo, men orkar inte! Det går åt i frustation om kring i allt annat. Hundar, städning, barn, sjukdomar. I barnens sorg ställer jag mig frågan är det värt det. Mina föräldrars alla hot!!! Fan, vad less jag var på det. Gör de då för fan! Den dagen kom fyra dagar innan jag födde knickedick! Nu står jag där själv, tomma hot men kanske. Kanske de funkar, jag vill! Men han kommer tro han är övervinnelig. Det är han INTE! Det vet jag !!! Men tänk om !! För jag har också rätt att ta hänsyn till mig, se mitt behov. Av de han inte har intresse av. Men människan behöver stöd och hjälp.

Likes

Comments