VECKAN SOM KOMMER

Godmorgon!

Ny vecka på gång....går så fort. Såg att City Gross redan har advents och julsaker uppe till försäljning. Många har börjat inhandla julklappar redan.....smart 👍

Min vecka som kommer är den värsta......min långa arbetsvecka med en lång arbetshelg framför mig. Lika skönt varje gång den är över och man vet att det är 4 veckor till nästa gång.

Men lite kul hoppas jag ändå att veckan kommer med......🍁Jag hoppas fortfarande att jag får en värdecheck på Ellas. Nominerade en smakhjälte och förhoppningsvis får jag en check som tack. Det utlovas till alla. HÄR skrev jag om det.

🍁Jag väntar på gratisprov från Vichy. Skrev om det HÄR

🍁Jag får testa Grumme fläckborttagning via Buzzador. Skrev om det HÄR . Det skulle skickas hem så kommer kanske till veckan.

🍁Jag hoppas min Loddo kommer till veckan. Har fått avisering att den är på väg. Med min kod lg16 får du 10% rabatt HÄR

🍁På söndag får jag en hemleverans av Smakbox med Kylt & Fryst tillägg. Jättespännande! Med koden GULDKANT får du 50% rabatt på första boxen och betalar bara 99 kr HÄR Går att säga upp direkt om du vill.

🍁 Min utmaning Kyl och Frysrensning fortsätter. Jag får inte köpa någon mat även om det är lockande priser. Jag får köpa tillbehör som behövs till måltiderna som grädde, bröd, grönsaker mm.*** LivetsGuldkant ***

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag hoppas att nästa vecka går fort. Ha en trevlig söndag
nouw.com/enitalienareisverige