TACOSOMMAR

Ni har väl inte glömt Santa Marias Tacosommar. Samla till fina premier.

1 köpt produkt = 1 poäng

Det som är kvar i skrivandets stund är handdukar för 6 poäng. Coca Cola, SF Anytime och Sagaform grillform för 4 poäng.

LÄNK.

Jag tänker framåt och köpte lite kryddor och Tacosås i går för ca 50 kr. Kvittot registrerade jag och beställde sen en Sagaform grilllkorg värd 349 kr. Vi hade ändå tänkt köpa en sån då vår gamla börjar ha gjort sitt.

Kampanjen slutar 1/9 så det är inte så lång tid kvar.

Jag ska nog köpa lite mer inför höstens och vinterns Tacokvällar och Philadelfiatårtor där jag använder Tacosås. Det är ju lång hållbarhet på dessa. Bättre köpa nu och få ex 6-pack Cola på köpet än att köpa sen och inte få nåt alls......så tänker jag 😉

*** LivetsGuldkant ***

Gillar

Kommentarer

Toby
,
Hej, Kom hem ifrån jobbet idag och hittade en hög med räkningar ifrån Keesing Sverige AB. Har fått räkningar på i stort sett varenda gratis nummer som jag beställt via Tidningskungen-kampanjen men har inte fått en enda tidning ännu. Har inte fått svar ifrån Tidningskungen ännu men Keesing Sverige AB säger att de aldrig haft någon gratis kampanj och att jag måste betala för att få några tidningar och att de kommer skicka påminnelser om jag inte betalar. Hoppas Tidningskungen ger ett bättre svar och löser detta, har ju tom bekräftelse på att tidningarna kostar 0kr och avslutas per automatik men Keesing säger att de inte kan ta ansvar för vad Tidningskungen gör - är det ett bluff-företag?
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Jag har googlat lite nu och Keesing verkar ha tagit över Korsordstidningarna från Aller media. Om jag inte minns fel fick man även de gratis via Tidningskungen i kampanjen Solsting så de borde kunna hjälpa dig. Jag har inte fått en enda korsordstidning än.
nouw.com/livetsguldkant
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Men jösses....Tidningskungen är inget blufföretag och är seriösa. Keesing har jag aldrig hört talas om. Skumt. Jag har fått 4 gratis nummer hittills....inga räkningar. Hoppas Tidningskungen hjälper dig.
nouw.com/livetsguldkant
Toby
,
Hoppas också det löser sig. Menade att Keesing var ett bluff-företag - inte Tidningskungen - skrev lite otydligt!