SYD AFRIKA DEL 3 - SAFARI

Äntligen lite roligare del på semestern.

Som jag skrev förut är vi ju inte i Kapstaden denna gång av olika anledningar. Funderar du på att åka till Syd Afrika är det absolut Kapstaden du ska åka till. Det rekommenderar jag alla som kan att göra.

Jag har skrivit lite om Kapstaden HÄR , HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR och HÄR

Kapstaden har allt...underbar natur, fantastisk mat, härliga bad och massor av se och göra. Att det sen är superbilligt gör inte saken sämre.

Men nu till vår tripp denna gång i norra Syd Afrika. I dag har vi varit på Safari....helt fantastiskt. Detta är djurens naturliga hem och människan har inte "planterat" ut djuren här ( vilket också finns ) Människan har bara satt upp höga staket mot staden för att hålla djuren "på rätt sida" kan man säga.

Tyvärr fick vi inte se lejon denna gång men så är ju safari...man vet aldrig vad som kommer...ny föreställning varje dag. Vi kom så nära elefanterna denna gång att vi var tvungna att köra undan lite när 20 elefanter började gå mot bilen. Dom har ungar nu och man retar inte en hjord med mammaelefanter.

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Vilken underbar upplevelse. Så nära dessa fina mäktiga djur.nouw.com/barbamammagratis
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Ja de blev lite för nära ett tag så vi fick backa undan lite. En elefant kan vicka en bil om den har ungar och känner sig hotat. nouw.com/livetsguldkant
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så underbart där. nouw.com/enitalienareisverige
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Ja naturen är fantastisk 😊nouw.com/livetsguldkant
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229