SÖNDAGSINLÄGG PÅ EN MÅNDAG

Godmorgon!

Jag hoppas ni också haft en fantastisk helg.....det har vi.

Så har vi då kommit hem efter en långhelg i Finland och Muminvärlden. En stressig, dyr och fullspäckad helg....men också alldeles, alldeles underbar.

Som alltid när man reser blir det stressigt med tider som ska passas. Avgångstider, ankomsttider, utcheckningstider osv. Men vi har också hunnit njuta och ta till vara på vår mysiga långhelg.

Nu är det åter igen vardag och som vanligt hoppas jag på en vecka full med fynd.

Jag är lite klar med sommaren nu.......känns som om vi haft sommar sen 1 Maj här.....vilket vi också haft med undantag för typ 5 dagar av regn. Klagar inte men längtar lite efter soffhäng under en filt med tända ljus. Veckan som kommer hoppas jag att många av mina försvunna beställningar kommer:


🌺 Jag har beställt en Kökets box som jag förhoppningsvis går plus på. 60 kr i vinst om återbäringen går igenom. Än ligger den som väntande men det finns tydligen någon som fått den nekad så vi får se vad som händer. Skrev om det HÄR Vet inte om den kommer just till veckan....men inom kort.


🌺 Jag väntar på en beställning från Bonshop. En har kommit och en har jag ringt om och för andra gången har mitt paket fastnat på lagret. Glas från Iittala som jag nu hoppas hittar hit i veckan.


🌺 Jag hoppas min vinst från Kronfågel dyker upp. Vann en Facebook tävling 20/6 och den har inte kommit än. Har fått svar. Den är tydligen skickad för ett bra tag sen men Postnord har visst inte gjort sitt och slarvat bort pakets. Den ska vara skickad igen 1/8. Mailade nu på morgonen igen då den inte dykt upp.......har Postnord haft bort mitt paket för andra gången?


🌺 Har beställt från Ester Lauder...skrev om det HÄR . Billig rengöring + gratis makeupväska för ynka 10 kr. Har nu efter att mailat fått reda på att denna beställning har legat på utlämningsstället ett tag. Men jag har inte fått vare sig avi eller sms. Får åka ner och kolla.


🌺 Jag väntar fler gratistidningar från Tidningskungens Solsting.

Både enstaka nummer och miniprenumerationer jag fick.


🌺 I dag ska jag få en Linas matkasse. En gratis kasse tack vara värvningspoäng.

HÄR kan du också beställa en kasse. Använd värvningskod K4959383 i din beställning så får du en matkasse för 299-599 kr beroende på vilken du väljer samt en fuktpåse på köpet.

Jag får värvningspoäng.


🌺 Har tagit en prenumeration på Glutenfritt och väntar på Margeretha skålar.

Skrev om denna billiga deal HÄR


Ha en fin vecka!

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Hej, har du fått din order från Bonshop? Har försökt maila dem och efterlysa min men man får inget svar:/