SÖNDAGKVÄLL OCH SNART NY VECKA

Söndagkväll redan och jag har inte hunnit skriva ett söndagsinlägg.

Nästa vecka blir en lugn vecka och nästa söndag firar vi farsdag. Så jag hoppas på många rabatter och erbjudanden inför det. Då kanske man även kan fynda julklappar.

Annars är det inte mycket som händer. Dåligt med utdelningar och gratis just nu. Mest rabatter att blogga om.

Jag väntar på lite paket fortfarande och hoppas att några äntligen dyker upp nu i veckan

🌻 Jag hoppas min billiga beställning från Adlibris kommer. Skrev om det HÄR. Tipsade även om en rabattkod i inlägget. Har fått mail om att enär försenad.

.🌻Min kod för Smakbox går in på sista veckan. 50% rabatt och man betalar bara 99 kr med koden GULDKANT

🌻 Jag väntar på premien och tidningen Illustrerad vetenskap. Premien ska bli en julklapp så det är i.o.f inte bråttom men skönt när man vet att det finns hemma. Skrev om det HÄR

🌻 Har skickat in kvitto på Knorr fond för att få tillbaka pengarna men inte hört något än....kanske får maila. Skrev om det HÄR

🌻 Väntar på min vinst från Tacohejmobilen....en T-shirt.

🌻 Jag har också startat en prenumeration på Elle då man fick två coctailglas från Iittala på köpet......allt för 99 kr. Tyvärr inget jag kunde tipsa om då det var ett personligt erbjudande. Men jag hoppas mina glas kommer snart......dom är så fina att servera både champagne och efterrätter i.

🌻Jag hoppas på en värdecheck från Valio. Enkäten man skulle fylla i och få en ersättning som jag tipsade om. Verkar som om en del fått....min har inte kommit än, men kanske till veckan.

🌻 Jag handlade från Matsmart i går och hoppas att jag hann få Dove-set gratis.

🌻 Jag fick en kod av en snäll jultomte/läsare och kunde beställa ett grillset via tidningskungen. Koden får man via Felix middagsklubb om man löser in stämplar. Kanske dom kommer.

Ha en fortsatt fin söndag!

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229