SÖNDAG, VÅRLJUS OCH SEMESTER ELLER EJ

Söndag igen.

Tänk vad veckorna går fort. I bland känner jag att jag inte riktigt hinner med att njuta av varje dag. Speciellt nu när ljuset återvänt. Skulle vilja njuta av varje vårdag så mycket det går.

Nästa helg blir det dessutom sommartid 😊

Veckan som kommer är återigen min tuffa jobbvecka. Men jag funderar på att ta ut lite semester jag har kvar som annars faller ut i pengar 31/3. Visst är det bra med extra pengar men nu mer uppskattar jag ledighet mer. Jag kan vara ledig med kort varsel från mitt jobb....det är en av fördelarna. Jag önskar man fick spara fler än 5 dagars semester. Jag tillhör dom lyckligt lottade som har 32 dagars betald semester. Tog 5 veckor förra året, sparar en vecka och då hänger 2 dagar i luften....det är dom jag måste ta nu.

Redan i dag ska jag hämta ut två City Gross matkassar. Köpta med rabattkod och bonus från Bonusway. Jag valde bara en maträtt och tog sen varor jag ändå behövde, som smör, mjölk, fil osv. Skrev om det HÄR.

Det finns även en kod ute som ger 200 kr rabatt (gäller ej Flexkassen) Koden är xhg200. Kombinera med Bonuswayför 50 kr återbäring.

Nästa vecka:


🎀 Saknar en av mina beställningar från LYKO. Men den har kommit. Ska hämta i veckan. Går fortfarande att beställa mycket billigt. HÄR kan du läsa hur du också kan fynda.

🎀 Hoppas på värdecheckar på Fazers gröt. Skrev om det HÄR

🎀 Jag hoppas på någon bra vara från ICA Maxis nyhetsbrev.

🎀 Vann i kombilotteriet.....en pläd. Har försökt att ändra vinst. Få se om jag lyckades. Skrev om det HÄR

🎀 Jag ska dra vinnaren i min tävling. Vinnaren vinner massor av varor från Santa Maria Streetfood och jag tror man även får en värdecheck på färsk kyckling. Skrev om det HÄR

🎀 Jag hoppas mina värdecheckar från Valio kommer. Skrev om det HÄR

🎀 Vann även på en av dom lotterna i fredags. Beställde ett presentkort på Vinga home. Hoppas det kommer.

🎀 Jag hoppas mina Dove produkter kommer. Funderar på om det är flaskor eller värdecheckar. Hoppas på värdecheckar. Skrev om det HÄR

🎀 Jag ska hämta ut mina gratis ägg från ICA Kvantum. Fick en värdecheck i brevlådan från min lokala butik. Skrev om det HÄR

🎀 Har registrerat 5 Palmolive som jag köpte i veckan. För att få vinglasen billigt. Skrev om det HÄR. Hoppas dom kommer.

🎀 Vann ett grötpaket på Fazers hemsida...lika som delades ut. Hoppas den värdechecken kommer till veckan. Annars får jag nog kontakta dom.

🎀 Hoppas mina prover på olivolja kommer...om jag nu hann få. Verkar som om dom inte räckte till alla tyvärr. Skrev om det HÄR

🎀 Har beställt gratisprov på hygiensulor. Dom kanske kommer hoppas jag. Skrev om det HÄR


LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229