SÖNDAG OCH 2:A ADVENT

Mitt första söndagsinlägg på länge.

Försöker ju....kanske mest för mig själv att summera veckan som kommer så jag kan hålla koll på att allt jag väntar på kommer.

I går fick jag äntligen upp adventsljusstakar. Ångrar så att dom inte kom upp innan resan trots att vi åkte nästan mitt i November. Hade varit bättre att folk fått undrat varför jag "fuskade" än att jag fått stressa. Nu vet jag till en annan gång om vi ska resa bort över 1:a advent.

Till veckan ska jag jobba supermycket men också hinna med ett julbord som jobbet bjuder på......ska bli trevligt och gott.

Jag ska också fortsätta julpynta här hemma......älskar julen och vill gärna ha mycket av allt. Mat, godis, julmys och stämning.

Till veckan då......

🍀 Jag ska hämta ut min Blackbox från Testagram som jag beställde vid Black Friday

🍀 Har flera inlägg i pipen som måste göras, bla Loppi blogbag som visade sig ha en deadline. Det visste jag inte när jag ansökte. Hade jag vetat hade jag inte ansökt denna gång då vi var bortresta.

🍀 Jag har gjort en beställning på Lets deal. Prenumeration + Anna Ekre muggar för 149 kr. Har fortfarande inte kommit. Skrev om det HÄR Undrar om jag måste maila dom.

🍀 Jag väntar på Loddo som jag tror kommer till veckan. Fått mail.

🍀 Jag ska fortsätta lösa in sms och värdecheckar som går ut 31/12. Har några kvar i telefon och plånbok.

🍀 Kommer gratisprovet på Whiskas kattmat över huvudtaget...någon som fått?. Skrev om det HÄR

🍀 Jag hoppas min nya glöggkanna kommer som jag beställt.

🍀 Jag hoppas proverna på Argeta kommer eller var det bluff. Skrev om dom HÄR

Ha en fin advent!


LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Jenny
Jenny,
Jag köpte också prenumeration + premier från letsdeal i början av november. De stod att premierna skulle komma inom två veckor och första tidningen i början av december. Har inte fått tidning eller premie än. Har mailat letsdeal men inte fått svar. Börjar undra om jag blivit blåst
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Så mysigt med advent! nouw.com/fredrikapersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229