SKÖNA SÖNDAG OCH VECKAN SOM KOMMER

Så var det söndag igen, det springer fram. Nästa vecka jobbar jag ganska lite igen......skööönt.

För er som kämpat er igenom en fattig januari börjar vi närma oss lönedagar med start på fredag för er som får den 25:e. Jag har legat lågt i Januari med beställningar och shopping. Inte pga övershopping i December utan mest för att se vad pengar egentligen går till. Jag har gjort en lista ( som många andra ) med röda och gröna tummar för att se hur ofta man egentligen tar upp kontokortet och handlar på ren slentrian. Tänker visa när månaden är slut. Så till veckan som kommer väntar jag inte så mycket. Men hoppas såklart på lite gratisutdelningar. Varit dåligt med det på sista tiden.

⛄ Månadens Kökets box är på ingång. Är du ny kund ( ny mailadress ) kan du få en med 50% rabatt. Använd koden KOKET50 LÄNK

⛄Jag har beställt Majskakor mm hos Bodystore med 20%+10% rabatt. 10 kr istället för butikens 15 kr.......många bäckar små. HÄR skrev jag om rabattkoden.

⛄Jag funderar fortfarande på om jag ska boka en City Gross matkasse för 199 kr. Det är ju superbilligt och matsedeln denna vecka var bra. HÄR skrev jag om koden och länkade till kassen.

⛄Jag har 8 st Tradera annonser som går ut i eftermiddag. Det ska packas och skickas till veckan. 8 nya annonser ska läggas upp i dag eller i morgon.

Ha en fin dag!

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren
Julia Blomgren,
Ha en bra dag<3nouw.com/juliablomgren
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ha en skön dag, du är värd❤nouw.com/enitalienareisverige
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229