NYA MJÖLKKUPONGER UTE I APPEN NU

Nouw fungerar inte alls i datorn för mig just nu. Kommer inte in, kan inget läsa eller kommentera 🤬😡🤬 Så lite handikappande när man är ledig och vill blogga. Kommer bara in via appen men jag tycker det är svårt att blogga via den.


Jaja nog om det......nu finns i alla fall nya mjölkkuponger i Matpriskollens app. Nya datum. Avinstallera appen och starta om den om du inte kan ta dom.  Glöm bara inte att ta en skärmdump på din bullkupong först om du har en...annars försvinner den också. 

Tipset skrevs först på Livets Guldkant

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
En fundering.. Varför skriver du att du var först med tipset om mjölken? Jag la ut det igårkväll redan.
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Hej! jag fick info att denna kupong kom ut nu på morgonen....inte i går då den andra gällde till 31/5. I bloggvärlden läggs det ut massor av tips. Jag vet att jag är först ibland men andra skriver ändå att de var först eller skriver inget alls och får då cred för det fast jag vet att dom läst tipset hos mig. Inget jag brukar bry mig om vanligtvis. Jag brukar själv vara noga med att ge rätt person cred för var tipset kom ifrån och tagga denna bloggare. Detta tips hittade jag ingenstans och fick själv insidertips om det nu i morse så antog att jag var först med det därför skrev jag så denna gång.
nouw.com/livetsguldkant
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Jag är ledsen men jag hittar inte ens ditt inlägg. Har du skrivit det i ett annat inlägg om något annat med en annan rubrik? Då är det ju svårt att hitta och veta.
nouw.com/livetsguldkant
_sarah
_sarah,
Det gick inte att logga in så det var inte med flit jag kommenterade anonymt. Hur som helst vill jag bara be om ursäkt för du har rätt i att det är inte lätt att hålla koll på alla andra, men jag försöker alltid hålla koll och ge cred till den som jag fick tipset av.
nouw.com/_sarah
trettiofyran
trettiofyran,
Va tusan! Jag satte larmet igår o knep en påse bullar. Tänkte inte på att printar kupongem innan jag avinsrallera appen för o få mjölkkuponger o då finns dom inte ens! Aja.. Nu bidde de varken bullar eller mjölk böhöö
nouw.com/trettiofyran
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Men nej vad surt........bäst jag redigerar mitt inlägg så inte fler råkar illa ut. Jättetråkigt 😟 Men är mjölkkupongerna slut?
nouw.com/livetsguldkant