LÄNGE SEDAN JAG HANDLADE

Oj vad det var länge sedan jag handlade. Men i går fick min Coop-butik besök.

Jag hade ju utnyttjat en rabatt kod på mat.se så jag fick en hemleverans med mat förra måndagen.

Sen har vi verkligen försökt att äta ur frys och kyl....inte pga pengabrist utan pga platsbrist. Jag måste skärpa mig......köper när det är billigt och 50% rabatt....men det finns ju en gräns......det ska ju gå åt också annars blir det ingen bra affär. Frysen är fortfarande full så det blev inte så mycket mat inhandlat.......mer mejerier, bröd mm


💰Jag hämtade ut Brioche-bröd som jag får testa via Buzzador

💰 Mitt Coop sålde ut Tomteskallar för 5 kr/styck. Sen hade jag kuponger på 3 kr/styck. Så 2 kr/påse betalade jag. Jag gillar dom....tycker dom är jättegoda. Ett plus att dom är gelantinfria och passar vegetarianerna i familjen.

💰 Jag hämtade en Anamma gratis - gammal utdelning. Jag hade två kuponger men en var inlöst. Superskumt för jag har personligen fått dom till min och min mans nummer och jag har inte löst in den. Kan det bli fel vid utskick?

💰Jag hade ett personligt erbjudande på Bregott hos Coop. 20% rabatt vid köp av två. Sen hade jag 5-kronors kuponger. Bäst att passa på. Bregott går åt och är ju dyrt nu.

💰Jag hade en 5% rabatt kupong via Klubb-rabatten. Har ni klubbrabatten i er stad? En "bok" med rabatter som man köper och därmed stödjer en viss sportklubb. Brukar vara bra rabatter som går att utnyttja så även om boken kostar 180 kr har man igen det. Denna kupong gav 37,92 kr denna gång.

💰Jag plockade ut 100 kr värdeckecheck från mina Coop-poäng. Så 100 kr avdrag på denna handling

💰 Gratis hundmat att ta utan köptvång. Håll koll i er butik när du handlar. Ibland finns det gratis varuprover på saker man får utan att behöva handla. Ex på varor jag nyligen fått är Babybel, Nescafe, kattgodis mm

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229