KOMMANDE VECKA - MIDSOMMARVECKA

Åhhhh så är då äntligen midsommarveckan snart här. En mycket betydelsefull helg för oss i familjen med många traditioner. Mycket mat, fest, firande, dans, lekar, blommor men framförallt samvaro.

Maten har jag nästan fixat klart......med 50% rabatt på City Gross....kod + Bonusway. Dessutom kasse nummer 1 av 4 för att få 500 kr extra i Augusti. Skrev om det HÄR.

Lådan jag beställde till förra måndagen innehöll bara midsommarmat. Tog ingen färdig kasse utan plockade ihop varor. Man kunde göra det med koden som var ute då. Så allt med lång hållbarhet är redan inhandlat. Bara färskvaror kvar som ska inhandlas denna vecka.

Blir superbillig midsommarmat i år. Innan mitt gratisletande startade kunde midsommarnotan i butiken ligga på över 3500 kr.......ja vi är många till midsommar 😉. I år tror jag kostnaden hamnar på 1000 kr.

Jag jobbar bara en dag nästa vecka....jippi 😃 Ska bli som en minisemester. Som jag längtar efter semestern......kämpa, kämpa. Tre veckor kvar 😁

Satt och funderade häromdagen....kommer ni ihåg Coop.s utdelning på Facebook förra sommaren? Undra om dom kommer att köra en i år också? Den var så bra och generös.

Det märks även i gratisvärlden att det börjar bli semestertider. Få gratisutdelningar, tävlingar och erbjudanden.

Till veckan:

🎀 I morgon ska jag hämta ut två City Gross matkassar. Beställdes såklart med kod och via Bonusway. Detta är kasse 2 av 4 för att få 500 kr att handla för i Augusti. Ni har fram till i morgon på er att göra en egen beställning med rabattkod. Skrev om det HÄR

🎀 Jag väntar på gratis Spinnogram. Skrev om det HÄR. Finns kanske kvar men kostar 9 kr i porto nu.

🎀 Jag har växlat lite poäng i Coop:s poängshop och tänker nyttja dom på midsommarmat.....den färska delen. Grönt, mejeri mm som inte är inköpt än.

🎀Jag hoppade på detta erbjudande från kombilotteriet. Då har jag ett helt dussin av dom små skålarna. Älskar färgen och mönstret. Och normal pris på dessa är mycket, mycket högre. Så att sälja på Tradera med vinst om man ledsnar är inga problem.

🎀 Jag väntar på en beställning från LYKO jag gjort med 10% rabatt. Skrev om det HÄR

🎀 Väntar på små prov från Vichy som delades ut i helgen....verkar tyvärr vara slut nu.

Ha en fin söndag

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vad kul att du kommer att vara ledig många dagar. Själv blir det 3 dagar men jätte bra ändå! Jag har 5 veckor kvar till semester, sedan blir det Italien för en månad. Jag längtar 😨Jag, vi kommer att spara massa pengar med City Gross Matkasse! Jag är så nöjd! Nu hoppas jag vi kan beställa fjärde kassan mycket billig och sedan får vi 500kr att handla på City Gross.se! Ha en trevlig dag !😃nouw.com/enitalienareisverige
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Tack.! Ja jag hoppas också på en 4:de kasse med kod. Vore toppen. Hoppas du får en riktigt fin vecka och skön midsommar // Kramnouw.com/livetsguldkant
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229