KOMBINERA RABATTER HOS LYCO - 100 KR + 15%

I går skrev jag om ett toppentips från Lyco.

100 kr rabatt på ett köp.

Fri frakt.

Går man dessutom via Refunder får man 4% återbäring.

I dag tipsar @FyndMagneten om en kod som går att kombinera med dessa 100 kr

Koden 15allt2534.

Så gör så här:

💰Börja med att gå in Här och registrera dig för att få en kod för 100 kr rabatt ( värvningslänk, jag får 50 kr)

💰Gå se via Refunder för 4% återbäring

💰 Välj vad du vill köpa.

💰Använd din kod du fick via mail när du gick via min länk

💰 Använd även koden för 15% rabatt

💰 Glöm inte klicka i för fri frakt samt betala via kort för att slippa avgifter.

💰 Nu kan du få en egen värvningslänk och få 50 kr/ värvning

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Namnlös
Namnlös ,
Kan garantera att dom blivit ner klagade, blev själv medlem i fredags hos dom. Vid registrering kom en kod som skulle ge 100:- rabatt vid köp över 200 kr. Idag när jag skulle använda den hade den ändrats till giltigt vid köp över 300 kr. Vid kontakt med dom, fick jag bara ett kort vi har ändrat villkoren... Jodå så kan man ju oxå göra. Så då skicka jag en inbjudan till vänner och bad dom att registrera sig och köpa 1 tandborste för 4:-, vilket gav mig 50:- per värvad medlem. Ska oxå berätta att det handlar om 4 värvade vänner. Kan dom så kan jag!
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Haha.....skrattar gott nu på morgonen när jag läste ditt inlägg. Tack 😊 Smart av dig att "ge igen" Jag kan tycka att man skulle ha lagt in spärr på 200 kr som faktiskt var villkoren från början. Men att höja till 300 kr är riktigt fult 😟nouw.com/livetsguldkant
Namnlös
Namnlös ,
Jag håller fullständigt med dig. Hade inte sagt ett knyst om dom satt en spärr, som gjorde att jag kunde utnyttja det erbjudandet jag tecknade mig för. Hade hellre inte sagt något om dom skickat ut ett mail och förklarat att villkoren blivit fel, detta är vad som gäller from nu. Men att bara ändra reglerna för och då inkludera dom som redan fått koden 100kr rabatt vid köp över 200kr, utan att säga ett pip och dessutom vara otroligt nonchalanta i sitt svar till en kund. Är enligt mig inte ok! Lika inte ok som att be 4 vänner bli medlemar och att köpa en 4 kronors tandborste.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229