JAG SÄGER NEJ TACK TILL MOBBING OCH OUTNING

Jag har förstått att det förekommit skitsnack och dålig attityd här på Nouw.

Några av mina bloggkollegor har tydligen varit utsatta för dåliga kommentarer mm.

Då jag själv inte märkt detta eller fått personliga påhopp tänker jag göra ett inlägg......endast ett och det läser du nu.

Jag kanske missat massor och kanske har man även smutskastat mig...jag vet inte. Kanske har någon skrivit om mig också...men jag har inte sett det och kanske bäst så då.

Men bättre förekomma förekommas 😁

🌸Om jag gör ett inlägg där jag hittat tipset hos någon annan försöker jag länka......precis som jag hoppas andra länkar till mig om dom hittat tipset hos mig. Om jag glömmer, inte sett, länkar fel eller på annat sätt missar att länka hoppas jag mina blogkollegor har förståelse för min miss, snälla halshugg mig inte. Precis som jag ibland ser att dom glömmer länka till mig när jag vet att jag lagt ut ett tips....det har jag full förståelse för. Jag blir superglad när du länkar, men tänker inte halshugga dig om du missar 😉

Vi som bloggar är människor med ett liv på sidan om bloggen. Familj, aktiviteter, jobb och skola rullar på och att alltid ha huvudet på skaft och komma ihåg att länka är inte lätt jämnt. Jag tänker inte haka upp mig på sådant. Huvudsaken så många som möjligt får ett bra tips.

🌸 Kommentarer - jag försöker kommentera då och då....jag kan bli bättre....jag vet! Jag uppskattar era kommentarer otroligt mycket 😘. Men jag tänker inte halshugga någon för att den inte ger mig kommentarer fast jag kommenterar dennes inlägg.


Jag gillar/uppskattar alla mina bloggkollegor här på Nouw och andra bloggare som använder andra portaler. Jag uppfattar det som om tonen oss emellan är vänlig och att alla hjälps åt med att hitta tips. Det känns som kompisar ...fast vi aldrig träffats.

Tack till er 💗


Jag tackar även nej till outning då det är olagligt enligt Svensk lag.

Med det sagt har jag sagt mitt i denna fråga och hoppas ni läsare fortsätter läsa våra bloggar.

Ha en fin fredagkväll alla läsare och bloggkollegor 💓

Kram 💝

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

KnepoKnåp
KnepoKnåp,
Trevlig helg och mycket bra skrivet. 💕😘 nouw.com/knepoknåp
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Amelie
Amelie,
Jag vill bara tacka dig för en bra blogg! Tycker verkligen om den mycket och har följt dig länge. 🤗
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Åhhh tack snälla för din kommentar. Du gjorde min helg....verkligen.......så glad jag blir 😊 // Kram <3 nouw.com/livetsguldkant
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229