HEJ FRÅN EN TRÖTT EN......

Jösses vad det tar på krafterna att resa. Gått i dimma hela dagen fast det inte är någon tidsskillnad alls.

Vi är inte i Kapstaden denna gång tyvärr. Älskar Kapstaden och rekommenderar alla som kan att välja det som resmål någon gång i livet. Nu är vi i norra Syd Afrika......ganska nära Kruger.

Det är vår här och det märks på växterna. Mycket står i knopp än och det är inte riktigt grönt överallt. Men värmen är det inget fel på.........33 grader i dag.

Inte så mycket fotat i dag då vi mest suttit i en bil. Hoppas på bättre tillfällen. Ni får hålla tillgodo med lite växter.

I morgon åker vi till en resort och jag vet att internet inte funkar så bra där. Så kanske dålig uppdatering närmsta tre dagarna. Men återkommer förhoppningsvis med lite bilder senare i veckan.

*** LivetsGuldkant ***

  • Nära R, Sydafrika

Gillar

Kommentarer

Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Vet du hur vädret är runt februari? Jag tycker att det är tråkigaste tiden i Sverige då jag verkligen behöver lite sol. Men kanske är det alldeles för hett då? Ska ni på safari? Har tänkt att jag någon gång i livet borde åka på en sån. Ha en jättefin semester/resa!!
nouw.com/pengarellerpyssel
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Hej! Det är sommar i Syd Afrika då.....kan vara väldigt varmt. Upp mot 40-45 grader där vi är nu i norra Syd Afrika.....upp mot Botswana. Men i Kapstaden är lite svalare eftersom det ligger vid havet. Jag har varit i Kapstaden i Mars och det var fantastiskt. Mars är typ första höstmånaden och temp ligger runt 30. Ja jag rekomenderar alla att åka till Kapstaden....en underbar plats på jorden. Så okt till början av dec och feb-april är bäst. Dec-januari är högsommar och riktigt hett. Ja det blir safari denna gång också....onsdag tror jag 😊
nouw.com/livetsguldkant
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh det är jätte vakert där❤Vad skönt att det varmt men inte mycket. Ha en riktigt fin semester❤
nouw.com/enitalienareisverige
barbamammagratis
barbamammagratis,
Ha det underbart!
nouw.com/barbamammagratis