HAR DU EN GULDGRUVA I BYRÅLÅDAN?

Vi är säkert många som har lite skrotguld ligger hemma i byrålådan.

En trasig kedja, en ärvd ring, en bit från ett avkortat armband, ett örhänge då man tappat det andra, gammalt tandguld osv.

Varför inte omvandla "skrotet" till kontanter?

Jag har själv sålt skrotguld hos Guldbrev. Fungerar klockrent och man har pengarna på kontot efter bara ett par dagar.

Men det finns ju andra också....guldsmedsaffärer tar också emot.

Just nu får man faktiskt 210 kr / gram 18K hos Guldbrev. Hos affärerna får man 155 kr/gram.

HÄR kan du se var det lönar sig att sälja.

Även om du bara har ett litet örhänge så kan det bli 500 kr. Pengar att sätta in på sparkontot kanske. Just nu får du dessutom en trisslott på köpet.

Jag får inget för att göra reklam för dom. Tycker bara att det fungerade 100% och jag vet att många kan ha något i byrålåderna som bara blivit liggande.

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Tornedalica
Tornedalica,
Tack för tipset! Och tack för att du skriver det där om att inte vara sponsrad för just detta inlägg. Det kan vara så svårt att veta ibland här i bloggvärlden 😊nouw.se/tornedalica
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Tack....vad glad jag blir att tipset var till nytta. Jag fick testa Guldbrev via Buzzador för några år sedan och blev förvånad hur lätt och smidigt det var och hur fort man fick pengarna. Nu har jag åter igen lite skrotguld av typen jag beskrev i inlägget och beställde ett guldbrev till som nog kommer i veckan. Bättre betalt än att sälja guldet på Tradera faktiskt. Ha en fin dag 😊nouw.com/livetsguldkant
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229