GOTT NYTT ÅR

2020 är slut och vilket år det blev.

Året som dominerats av Corona men som för min del faktiskt haft lite gott med sig också. Året som pga Corona gett familjen mer tid och ro och som fått oss att inse att man måste inte vara överallt samtidigt. Man behöver inte tacka ja till allt och stressa runt. Pga Coronan har vi stannat hemma och umgåtts i familjen vilket givit en annan ro. Det ska jag ta med mig när detta är över.....att man kan bara vara ibland.

Gratisutdelningar, bra erbjudanden och fynd minskade rejält.
Sen bloggens start har det nog aldrig varit så lite "gratis" som i år. Detta har gjort att det har varit svårare och svårare att upprätthålla bloggen till en "sparblogg".
Det har blivit många fler inlägg om rabatter och köp än om gratisutdelningar. Ett måste om det ska bli några inlägg alls om man inte ska byta inriktning och det vill jag inte.
Trots det mina finaste läsare har bloggen slagit nya rekord under året....både på topplistan, antal läsare och antal inlägg.
Så från djupet av mitt hjärta....tack alla underbara läsare, tack för att ni läst och kommenterat, tack för att ni skrivit så fina mail till mig, tack för att ni valt att följa just min blogg.


Hoppas att ni också fått en Guldkant i livet av något eller några av mina inlägg.


Detta blir årets sista inlägg.
Nu ska min familj få full uppmärksamhet och datorn läggs undan för i dag.
Tack för att ni gjort mitt år till bloggens bästa och satt en riktig guldkant i mitt liv.
Med det vill jag önska alla mina följare, läsare och bloggkollegor
ett riktigt

Gott Slut
och ett
Gott Nytt År!

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer