FÖRSTA SÖNDAGEN I ÅR

Snart andra veckan 2018 och vi går åt rätt håll. Känns så mycket bättre att vara ...enligt mig.....på rätt sida. Dvs på vår och sommarsidan av året.

Veckan som gått har bestått av mycket jobb. Trots att det var min lugna vecka så hade jag tagit några extra pass så det blev allt annat än lugnt.

Veckan som gått har också gett mig otroligt mycket energi genom bloggen. Fått så otroligt många peppande, positiva kommentarer av er läsare. Vet inte om jag någonsin fått så många i en och samma vecka. Från mitt hjärta....verkligen....Jättetack 💗 Ni anar inte vad några värmande kommentarer betyder......det betyder massor 😍 Så TACK till er!

Så över till nästa vecka.

Det händer inte så jättemycket på gratisfronten......tvärtom ....det är en kostsam vecka med början i dag. Disney on Ice i Globen står på schemat. Långt ifrån billigt men något vi prioriterat in. Fick lite rabatt i alla fall i.o.m att vi bokade på förköp innan biljetterna släpptes för alla. Har man gått en gång får man mail och erbjudande om billigare biljetter några veckor innan dom släpps.

Resten av veckan består av mycket jobb...igen.

Sen hoppas jag på detta:

🍀 Har beställt foton gratis...betalat porto dock. Hoppas dom kommer. Ska byta ut i lite ramar jag har. Skrev om det HÄR

🍀 Har beställt mat från Mat.se med rabattkod. Blev mycket, mycket billigt. Skrev om det HÄR och HÄR

🍀 Jag har beställt två månadslotter och ska då få 8 Mon Amie muggar för 138 kr. Skrev om det HÄR

🍀 Jag har beställt två Kombilotter med Iittala vinglas på köpet. Betalar bara 248 kr för hela 8 st. Skrev om det HÄR

🍀 Väntar på 6 sista assietterna av Swedish grace winter + prenumeration. Skrev om det HÄR. Har fått 6 st och väntar nu på de sista 6.

Ha en fin söndag 💜

LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

HeidiB
HeidiB,
Håller helt med. Detta är den bästa sidan av året. Det blir bara bättre.nouw.com/heidib
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229