En helg på ön med Diggeloo

Nu är vi på ön igen. Kallt och burrigt. Det känns som höst. Elden sprakar i spisen så man får upp någon värme.

Passade på att handla på Willys på vägen så Findus fick bjuda på lunch när vi kom ut.

Hade 4 checkar från deras klubb som skulle gå ut 29/8.
Så gratis.....men inte så gott faktiskt.

Passade också på att hämta lite billig mjölk och Jalla proteinshake.

*** LivetsGuldkant ***

Gillar

Kommentarer

Ulrika
,
Du som ganska ofta hämtar ut olika smskuponger, använder du självutcheckningen. I så fall hur gör du? För jag har bett på Citygross om de kunde visa mig hur man matar in mobila kuponger. Men de säger att man bara kan använda mobila kuponger i vanliga kassan, vilket jag vet inte stämmer. Och nu har jag försökt lösa in Jacobsberg i tre vanliga kassor (tre olika butiker) kupongen går in men värdet dras inte av. Så jag tänkte prova mig på självutcheckningen stället. Så blir det inte kö bakom om kupongen inte går in. Svara gärna till mail om det är krångligt, igen brådska för kupongen gäller till sista augusti.
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag använde Jakobsberg kuponger på sbabbkassan på Willys och det gick jätte bra. Min City Gross är jätte dåligt har ett gammal system och kan man ej mata in sms kuponger själv. Man ska använda bara bemannade kassor😨
nouw.com/enitalienareisverige
Ulrika
,
Ok, tack, kanske samma då, med att det inte går på Citygross . Har ganska långt till Willys. Men hur matar jag in mobila kuponger på Willys då, jag scannar inte, utan vill använda vanliga självutcheckningen. Jag har frågat på Coop också men de har också sagt man måste dra av mobila kuponger i vanliga kassan.
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Tack Irina att du svarade, var upptagen i går. Ja det är Willys som gäller. Jag tar de flesta på Willys. Är jsg på CG är det manuell kassa som gäller.
nouw.com/livetsguldkant
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
jag tror det finns en knapp att trycka på på Willys snabbkassor för att sen föra in koden....men har inte testat själv. Jag skriver upp koderna på ett papper hemma och lämnar i kassan. Brukar aldrig vara ett problem. Så slipper jag visa alls sms.
nouw.com/livetsguldkant
Ulrika
,
Tack, jag brukar också skriva upp, fungerar ibland. Men väldigt ofta vill de se, och läsa, smset i kassan. Jag får prova Willys, bra att de har en särskild knapp.
Paula
,
Hej! Jag använder ALLTID Willys snabbkassa för mobil kuponger! Funkar jättebra och man slipper känna sig ”jobbig”.