DIGGILOOO - VILKEN FANTASTISK KVÄLL

I går var det tyst i bloggen för denna bloggerska fick en Guldkant i Livet.

Vi var på Diggeloo........såååååå bra 😍

Jag nynnar än på alla hits.

Artisterna var fantastiska......Arvingarna, Magnus Carlsson, David Lindgren, Jessica Andersson, Mariette, Brolle, Thomas Pettersson och Mimi Werner.

Jag rekommenderar verkligen att ni går om ni går möjlighet. Uppsala, Stockholm och Eskilstuna är kvar på turnén och det finns biljetter kvar på egen stol på gräset.

Vi hade sådana biljetter och det funkar riktigt bra. Nästen mysigare och dessutom ser du bättre än om du sitter mitt på parkett....var bara ute i god tid så ni hamnar längst fram på gräset. Ta med egen stol........gärna en högre variant som en positionsstol eller liknande så ser ni toppen ( inte strandstol ). Barn under 14 år följer med gratis in och det finns massor av aktiviteter för barn inne på festivalområdet.

Såååå prisvärt......395 kr för 3,5 timmes underhållning av massor av kända artister som verkligen bjuder på show. Har du dessutom barn med som går gratis blir det ju ännu mer prisvärt. Finns väldigt få konserter i den prisklassen.

HÄR hittar du biljetter

*** LivetsGuldkant ***

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Alla säger att det är så bra 👏
nouw.com/stenhagenbettan
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Jag har varit förut men årets är bäst hittills. Kommer till Uppsala på fredag. Det finns biljetter kvar till gräsplats med egen stol. Vi hade det. Finkar superbra.
nouw.com/livetsguldkant
Ulrika
,
Jag har också varit på Diggiloo flera år, missade i år. Tycker det är jättebra!
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Ja det är superbra. Synd att du missade, tycker nog att årets var det bästa jag sett hittills.
nouw.com/livetsguldkant
Enitalienareisverige