ATT BYGGA UPP EN SEMESTERKASSAN MED ÅTERBÄRINGSSIDOR

Det finns många sätt att få ihop pengar till en semesterkassa. men i detta inlägg tänker jag fokusera på återbäringssidor.

Jag har tidigare skrivit om Tradera , rabatter, matbudget och undersökningspaneler .

Att tipsa om att man kan spara pengar via en återbäringssida som kräver ett köp för att få återbäring känns ju galet. Vad jag menar är att man kan ALDRIG få pengar gratis via en återbäringssida då det krävs en motprestation i de flesta fall.....nämligen ett köp.

Det finns undantag då man får återbäring genom att anmäla sig till nyhetsbrev, köpa något och få mer än man betalt tillbaka osv. Men i de flesta fall måste du handla och göra av med pengar för att få återbäring.

Men nu är det ju så att de flesta av oss måste handla något ibland. Det kan vara medicin, kläder till barnen, en present, hygienartiklar mm. Då är det ju toppen att gå via en återbäringssida och få lite rabatt i form av återbäring på sitt köp.

Om du alltid tar för vana att gå via en återbäringssida kan du få ihop en slant till din semesterkassa. När du begär en utbetalning för du direkt in pengarna på ditt semesterkonto eller tar ut dom och stoppar dom i din semesterburk.

När jag handlar ex receptfri medicin kollar jag alltid om det finns rabattkoder ute. Om det finns väljer jag den butiken....ibland Apotea ibland Meds ibland någon annan. Sen kollar jag vilken återbäringssida som ger mest bonus. Observera att man måste kolla villkor också då alla sidor inte accepterar en rabattkod om du har det. Jag går sen in på den återbäringssida jag valt, söker upp butiken, klickar mig vidare och genomför köpet som vanligt. Plättlätt!

Dessa återbäringssidor rekommenderar jag ( värvningslänkar )

MyBonus - Du får 50 kr om du blir medlem via min länk

Cashbacker

Refunder - Du får 50 kr om du blir medlem via min länk.

Bonusway - Du får 100 kr efter ditt första köp via min länk.

Cashbackshopping - Du får 25 kr om du blir medlem via min länk.


LivetsGuldkant

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229