4 år. 4 år av saknad jag fortfarande inte kan förstå, förklara eller acceptera. Tänker så många tankar. Hur hade det sett ut om det blivit annorlunda? Du gav mig styrkan att se det positiva i allt. Du fick mig att tänka om. Att tänka rätt. Fy fan vad jag saknar dig. Kan säkert skriva en roman av alla minnen, tankar och känslor. Men jag orkar inte. Jag vill inte. Det är något jag aldrig tar emot. Den tanken atg vi aldrig ses igen. För det gör vi. Vi ses på en väg igen när det är dags. När jag ska berätta allt för dig. När jag ska hålla om dig tills mina armar somnar och mitt hjärta läker. Du är alltid hos mig. På ett eller annat sätt.

Glöm aldrig bort mig! 💧

Bästa Vänner!! ❤❤❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså mitt liv har ändrats så otroligt sista året. Träffat den bästa för mig och tagit beslutet att i sommar bli sambos. Känns overkligt, galet spännande, kul och överväldigande. Snart fylla 30 med. Livet faller på plats och jag kan nog säga att det var längesen jag mådde bra! Men nu så. Nu är det min tur. 🌹

Likes

Comments

Vi åkte ner till din grav i dag åh jag la en bukett med rosor.. Plockade bort löv åh stod åh tittade.. Jag pratar med dig som om du var bredvid.. Jag saknar dig mer än ord kan säga!! Idag skulle du fylla 30 år och du skulle vara här.. Ibland vill livet annat.. Jag vill med hela mitt hjärta önska dig en underbar födelsedag!

Grattis..

BästaVänner!! ❤❤❤

Likes

Comments

Det går fortfarande inte greppa! Men idag vill jag skriva till dig.. ❤

Det är som ett annat liv.. En annan tid.. Känner hur jag vill ringa dig och säga vad jag gjort.. Vad jag gör och hur mina tankar går..

Men sen går ju inte det.. Något jag har svårt att förstå..  Ja visst, jag kan åka ner till dig och prata.. Vissa gånger hjälper det..  Ibland är det det enda som hjälper.. Men jag har inte alltid den möjligheten..  Jag har inte alltid orken att ta mig dit..

Jag saknar dig.. Men jag har många fina saker i mitt liv.. Jag har mycket att vara tacksam för.. Många jag aldrig vill vara utan..

Men just ibland när jag tänker att jag behöver få säga något så är det dig jag tänker på..  Trots att det gått 3 år.. Så är det fortfarande så..

Det finns dagar då jag är svagare än andra!!
Jag älskar dig min vän!!

Robert🌹

Likes

Comments

Så många känslor som bubblar i mig just nu.. Var nere på din grav.. Lämnade en bukett med rosor åh satt åh pratade med dig.. Om det som är just nu.. Hur mycket ska man klara? Känns som att alla man bryr sig om till slut försvinner.. Även du försvann.. För Alltid.. Det verkligen skriker inom mig.. Idag har jag inte många leenden.. Varken utanpå eller inuti.. Smärtan känns lika mycket nu som för 3 år sedan.. Minns så väl hur mitt hjärta stannade när jag hörde orden.. Hur benen svek mig åh helt plötsligt satt jag på golvet.. Förstod ingenting.. Det var först efter begravningen som det klarna.. För att jag då skulle gå in i ett mörker jag aldrig vart i förut.. Jag har tagit mig ut.. Jag har kämpat på.. Men idag.. Just nu.. Så vill jag inte.. Jag vill inte känna såhär.. Jag vill inte må såhär.. Jag hatar att sakna dig.. Jag avskyr tanken på att du aldrig ringer..  Idag är en tuff dag.. Det är för mycket nu.. Mer än jag klarar av.. 😢❤

~Bästa Vänner För Alltid~
❤❤❤

Likes

Comments

Fick en sån känsla i affären idag.. Ville sätta mig i ett hörn åh gråta! Kändes som att alla stirrade.. Känner mig så otroligt "i vägen".. Gick vidare och bet ihop tills jag kom ut.. Men i bilen kunde det inte hindras.. Tårarna rann..

Jag vet att det blir bättre.. Att det släpper.. Att det kommer nya tider.. Men just nu är det långt borta! Åh dom orden hjälper inte..

Vill gå i ide i år.. Vakna i vår åh ta nya tag! Just nu vill jag inte må såhär.. Men det måste jag få göra.. Annars blir det inte bättre..

Likes

Comments

Är det en bra dag.. ☺ Stor städat åh klippt gräs hos pappa.. (Städat hos mig) 😂 Åkt valiant till Mantorp åh tagit en kaffe..  Så otroligt skönt att bara åka med.. Gårdagen var så otroligt nyttig.. Att umgås med bra människor gör dagarna bättre.. ❤

Idag kommer jag sova skönt.. ☺

"Livet är en dans med svåra steg"..

Godnatt!!

Likes

Comments

Dagar då man vaknar med en slags tomhet.. Idag var en sån dag.. Kunde höra tystnaden trängs igenom väggarna.. Hur allt blev lite gråare..

Men åkte till Gamla Linköping.. Åkte tuff tåget åh kollade på massa kul muséer åh grejer på fenomen magasinet.. Kul var det..

Sedan kalas hos Christoffer som fyller 19 idag.. Så otroligt härligt folk att umgås med.. Lättsamt åh trevligt.. Blev mkt skratt åh så.. Underbara människor.. Vet inte hur jag skulle fixa det utan er.. ❤

Resa planerad neråt.. Så får väl se hur det blir..

Nu ska jag stänga ögonen åh hoppas på en fin dag imorgon..

Godnatt!! ❤❤❤

Likes

Comments

Snart 3 år sedan.. Ändå när jag satte mig i bilen idag och började prata så hörde jag hur du svarade.. Hur jag visste vad du sa.. Tårarna föll men jag fortsatte.. I ca 40 min satt jag och verkligen pratade med dig.. Som om du satt bredvid..

Så stark och glad som jag kände mig efteråt för att jag känner att du var där.. 

Du är verkligen med mig hela tiden i tankarna.. I låtar och annat..

Bästa Vänner För Alltid.. ❤❤❤

Likes

Comments

Det går liksom aldrig min väg. Öppnas en dörr stängs en annan. Varför är det antingen eller? Känns rätt hopplöst ibland.

Men denna gång är det inte på samma sätt. Denna gång finns det inga jobbiga Hej då. Inga tårar som gör ont. Men det är tunga steg. Jobbiga känslor och sömnlösa nätter.

Hur kan jag förlora dig när vi fortfarande har varann? Hur kommer det bli.

Tack för att du inte släpper taget. Tack för att du finns där. "Runt hörnet finns jag alltid". Framförallt Tack för att du inte gjorde som de andra!

Nu ska jag vara ledsen. Krypa in i mitt hål. Så jag kan komma tillbaka starkare efter helgen.

Likes

Comments