Jag har hela tiden velat komma på något som gör att man inte behöver jobba så mycket men ändå tjäna pengar liksom, och ja så är det väll för alla antar jag? Det vore ju drömmen för alla? Men hur gör man då? Inte tjänar jag pengar på att skriva dessa inläggen här... Vet såklart folk som gör det och det vore drömmen att kunna göra det. Jag har alltid sagt att jag vill jobba med något som jag tycker är kul och som man inte känner för på måndag morgon "ohh så var det jobb igen" utan där man känner lycka för att gå upp på morgonen för att göra det man sysslar med. Vad det nu kan vara är såklart olika för alla. Men för mig hade drömmen varit att antingen spela in "Vlog" som tex Jon Olsson som för övrigt är en jag inspireras av mycket och får grymt mycket motivation av! Antingen det eller kanske göra inlägg på bloggen som leder till något. Sen har jag en dröm som är större än alla andra och det är att leva på betting, känslan att du styr dig själv och jobbar varifrån du själv vill och gör det när du vill är ju det man vill åt. Men samtidigt skulle de komma med en oerhört stor press, men du styr ju allt själv. Om vi tar tex andra jobb som blogg och komma vidare från andra ställen så är man beroende av så många personer som ska se en osv. Drömmen för mig är betting och sen ut och resa och där kommer massa saker jag kan filma och kanske kan starta min önskade Vlogg. Detta är såklart bara drömmar och vem vet om dem slår in eller inte, men man måste ju kämpa för det och verkligen tro på det, för inget är omöjligt!! Bara olika svårt!

Det finns många saker man vill göra som man egentligen verkligen kan göra, men man filtrerar bort det typ och nä jag klarar inte det eller nä det kommer inte gå eller nä de är kanske inget för mig ändå, men klart det går? Lägg viljan och hungern för det så kommer det garanterat gå mycket lättare!


Och återigen är allting mycket lättare sagt än gjort, men jag tror det går och det är det viktigaste, DU är den som ska tro på det!

Tack för ni tog er tid, ha en grym vecka och kom ihåg, sprid glädje och positiv energi!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Motivation är något som kan ta en väldigt långt och det måste ju finnas där för att verkligen lyckas med det man vill. Man kan hitta den på en del olika ställen. Det kan vara tex att man vill bevisa för någon som har klankat ner på en att "Det där går inte" att jo det går visst då! Om man har blivit dumpad eller gjort slut med sin pojk/flickvän att man vill bevisa för hen. Bevisa för vänner, ja som ni själv vet så finns den att hitta överallt och kan rabbla upp hur många saker som helst.

Men har man modet att göra det? Eller man tar det lätta valet och lever vidare som man gjort innan och som alla säger man ska göra.

En sak jag har lärt mig under mina 22 år på denna jord är att folk snackar och folk vet ALLT, tydligen vet alla allt och man har läst det där och någon sa att det inte gick så då går det inte osv. Jag har bestämt mig för att inte leva ett "vanligt" liv, jag tänker inte jobba 7-16 varje dag måndag till fredag i hela mitt liv, aldrig någonsin! och såklart är det lättare sagt än gjort och alla har inte möjligheten tex att inte få en inkomst på ett tag och man måste få in pengar för att överleva så är det bara, allt styrs av pengar och sin inkomst. I Sverige är det alltid och det får man alltid höra, "vad ska du jobba med?" "ska du inte plugga vidare?" "Du måste ju ha ett jobb?" "tänk på ditt cv!".

Är så trött på att få frågan "Ska du inte plugga?" För min del och vi alla är olika och alla delar såklart inte detta jag skriver här, men för min del så, nej jag tänker inte plugga till något jag inte vill jobba med, jag har som mål och det kommer jag alltid att ha och det är att jobba och tjäna pengar på något som jag tycker är roligt, för då kommer jag inte se det som ett "jobb" och det är väl ändå det som är drömmen och det man vill? Hittar jag något jag brinner för och verkligen vill bli att plugga till kommer jag att göra det. Men det jag vill komma fram till är att vi lever typ efter någon sorts mall här i Sverige och alla ska tydligen leva så.... Man går ut skolan, man jobbar lite och kanske får heltid någonstans och de går kanon eller så jobbar man deltid på något ställe och sen efter ett tag så pluggar man, "för det är så det ska vara"...


Folk har så lätt för att säga "Det där går inte", men vad vet egentligen någon om något? Det är så lätt och bara säga något sådant, och sen tror man på det? Nej fel, allting är möjligt och vill man så kan man, så låt aldrig någon säga åt dig att du inte kan, FÖR DU KAN! Den viktigaste av alla att tro på det du vill är såklart DU själv, annars går det inte.

"No one have ever changed the world by doing something they were told to do"

Och en sak till, sprid glädje och har ni chansen att göra någons dag genom att berömma dem, så gör det!

Tack för att ni tog er tid.

Likes

Comments

​Vi hittar alltid saker att klaga på , jag tycker de är tid att man ger någon beröm, om du tycker någon har något som du beundrar,säg det, beröm dem.


Kan du göra någon lycklig idag genom och säga vad du känner för personen och mena det så gör det!


När är bättre att göra det än idag?

Vi alla är rädda för för något, vad är vi rädda för egentligen? Det är livet, det är inget och vara rädd för egentligen. Vi är så rädda för vad alla andra ska tycka om oss att vi gömmer oss istället och inte vågar.

Vad är det jag brukar säga ?

Lev inte i rädsla.

Livet handlar om att ta risker.

Var inte rädd för att ta de du vill ha.

Jag vet inte om tidpunkten är rätt.

Det är den aldrig. Det är därför man säger risker. 


Vem vet något egentligen? Alla som säger att det kan du inte och det går aldrig. Det kan du ge upp direkt osv, vem säger att dem har rätt? Våga tro på dig själv och bevisa att de verkligen går om du tror på det, låt inte någon förstöra det genom att säga att de inte går när dem inte själva vet. Det är så lätt och säga massa saker, sen om det stämmer eller inte vet man aldrig om man inte har provat.


En sak som alla idag strävar efter är pengar. Är det så konstigt egentligen?

Nej det är det inte egentligen, men folk har blivit så jäkla fokuserade på pengar att man glömmer bort allt det viktiga, det som verkligen betyder något egentligen. Familj,vänner och tid att göra saker som gör dig lyckligare som person. Klart pengar gör så att du kan göra saker som gör dig lyckligare och det är svårt att överväga hur mycket man ska jobba tex, men det jag vill få fram är att folk är så ivriga att tjäna pengar att man lätt kan glömma bort allt det viktiga. Allt som ska göras idag ska nästan alla ha betalt för, man ska alltid tjäna pengar på något.


Jim Carry sa en gång ”Jag hoppas alla blir rika och får göra allt det dom tror gör en lycklig och inse att de inte är svaret”


Vad betyder mest när vi ger oss ut i världen?

Det vi åstadkommer ? Det vi uppnår?

Priserna vi vinner?

Eller den vi är när vi misslyckas?

Vad är viktigast ?

Vilka vi blir eller hur vi blir det? 

Likes

Comments

Vi alla har nog någon gång varit nere och känt att, "är livet verkligen värt att leva"? Såklart får man känna så ibland och de är helt naturligt. Men man bestämmer ju aldrig själv, nu jäklar i det ska jag må bra, utan lyckan måste ju alltid komma inifrån och det är svårt att tvinga fram något man inte kan känna för stunden. Man möts av så många budskap varje dag, det ena kan vara "Ta vara på dagen, du vet aldrig vad som händer imorgon" det andra kan vara "Livet är för kort för att grubbla,var lycklig". Allting är så lättare sagt än gjort.

Men någonting jag har insett är att livet kan verkligen ändras på en minut eller några sekunder, men man tar alltid livet för givet tills de händer något som påverkar en själv. Därför har jag sagt till mig själv att aldrig gå och lägga mig ovän med någon av mina nära och kära, för nästa dag när du vaknar så kan personen vara försvunnen och att ha i sitt minne att det sista man snacka om var att man tjafsa om något onödigt och oviktigt som inte betyder något egentligen.

"Sometimes, I think we waste our words and we waste our moments, and we don’t take the time to say the things that are in our hearts when we have the chance."


Vi alla är rädda för någonting, men det vi folk har som svårast för är att berömma andra? Och säga tex att vi älskar någon? Men klaga är lätt och bitterhet är lätt, men att berömma någon kan vara oerhört svårt?


Kommer skriva mina tankar om saker och ting och mycket handlar om livet och känslor.


Tack för att ni tog er tid. #spridkärlek

Likes

Comments