Starten på andra advent började minst sagt kaotiskt 😣
Filippa skulle på fotbollscup i Osby med samling 8.15, bilfärden tar ca 20 minuter och vi satte klockan tidigt 06.00 men oj vad trötta vi måste varit. Vaknade 7.30, upp, bredde mackor alla kunde äta i bilen, på med kläder och då möts vi av ett snöigt vinterlandskap ❄️ och frusen bil.
Kul att snön kommit men typiskt just idag när man har lite bråttom 🤔. Vi kom iväg iallafall och var faktiskt precis i tid 🤗 👍🏼.

Tjejerna kämpade på bra men förlorade 3 och spelade oavgjort i 1. Tuffa motspelare..
Efter matcherna körde vi hem, hade igentligen planerat att köra till Tages i Söndraby och sotnosens korvkafe’ men vi valde att köra hem pga snön och att vi skulle på adventsmys i knislinge hos min svägerska kl 16.

Mycket trevligt, god mat och trevligt sällskap som avslutades på bio, bad moms 2 😂, filmen hade sina roliga stunder, hade hoppats på att den skulle vara ännu roligare men den var överlag bra!

Nu är barnen nattade och jag sitter i soffan och slappar en stund innan jag med ska hoppa i sängen.

Ny vecka i morgon och planen är att inhandla🌲😜 och kläs förstås🎄👌🏼 älskar julen, bästa högtiden jag vet 🤶🏻 synd december går så fort bara.

Natti natti 💕

Likes

Comments

Idag lördag har vi tagit det väldigt lugnt, startade dagen med att läsa ett par kapitel ur en bok med sonen i sängen innan frukost.
Efter frukost var det dax för fotbollsträning för sonen och promenad för mig under tiden.
När jag kommit halvvägs började det regna, inget kul men skönt ändå att röra lite sig 🙂.
Blev en kopp kaffe med en god vän efter sonens träning, dessa små stunderna är guld värda 💕och sen har barnen lekt med kompisar idag.

Lagade god kycklingfilé fylld med Zuccini, tomat, rödlök och paprika, toppad med lite mozzarella som gratinerades i ugnen, barnen åt pommes till medans jag och mannen åt babyspenat och färsk tomat till, mycket gott.
Nu ett glas rött (och så klart godis) i soffan framför en film med hela familjen. Vi laddar för en dag imorgon med fotbollscup i Osby med tösens fotbollslag, efteråt kör vi till Sölvesborg och hälsar på min syster.
Vi ska även på adventsmys hos barnens faster och sen blir det bio i sibbhult, Bad Moms 2, den verkar vara väldigt rolig.
Over and out for tonight, hopp i säng
Tack för idag ❤️❤️

Likes

Comments

Igår var vi i Kristianstad för att handla lite julklappar, nu är barnens klappar klara iallafall 👍🏼 men dock har vi några kvar. Efterfrågas bra förslag till en kille i 19-års åldern samt tjej i 17-års åldern..
Vi hade en mysig dag iallafall med familjen, gick i många affärer och hittade en ny också, jeansbolaget. Mycket bra service där!
Kvällen avslutades på borgmästaregården.
När affärerna stängdes bestämdes träff med min mans syster och familj och middag avnjöts med god middag. Mycket god mat på borgmästaregården och mycket trevlig atmosfär!

Likes

Comments