jag skulle vilja ta upp en så viktig sak, som jag iallafall tycker är viktig. och det är min kille Anton.

jag började prata med Anton i månad Januari 2016 via hans granne som jag hade kontakt med tidigare. vi 3 satt i ett skype samtal och jag blev väldigt intresserad av Anton. så när vi avslutade samtalet hade jag redan lagt till honom som kompis och han sa ja. men det dröjde bara några dagar innan han skrev till mig på fb en tidig morgon när jag satt på bussen. vi skrev hela morgonen och lärde känna varandra. jag blev bara mer och mer intresserad av han så jag började tänka mig hur han kan vara singel, en så fantastisk härlig och söt kille.

vi började förklara för varandra att vi var intresserade och det ledde tillslut att jag träffade Anton på MC-mässan i Göteborg (där han bor) för vi åkte dit med klubben. Anton hade sagt att han inte kunde träffa mig där men så kom ett SMS från honom att han var på väg dit och jag blev överlycklig. när jag fick se honom i verkliga livet så sprängdes min mage av fjärilar. han är den snyggaste och sötaste jag har sett! jag verkligen dog.

2 veckor efter det, den 5 februari så åkte jag till Anton och hans familj för att sova över under helgen. såklart var jag nervös men ändå inte för jag visste att jag hamnade till rätt familj. senare den kvällen så kollade Anton och jag på film, självklart log jag i hans famn. vi började kittla varandra och våra ansikten var nära och PANG vi kysstes och då blev det verkligen vi två. vi hade en underbar sommar med resa och massa skoj men hösten började närma sig och det blev kyligare ute.

vi hade varit stan och Anton hade köpt rosa rosor till mig den 1 oktober. vi var strax hemma i lägenheten så plötsligt stannar Anton upp mig i det regniga vädret och går ner på knä! jag blev överlycklig och svarade JA! och vi håller ihop ännu och så ska det vara.


Anton jag älskar dig över allt annat, hur mycket vi än tjafsar så kommer det aldrig ta slut. inget ska komma emellan oss två. det är bara du och jag och vår framtid tillsammans!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej alla!

Jag hoppas att ni mår bra och har/haft ett bra lov! jag har inte gjort så mycket på lovet ännu mer än att varit hos min kille Anton i ett par dagar och det har varit bra som alltid!

men som ni ser i rubriken så har jag operation på g. detta har jag vetat under ett tag nu men jag ville berätta för er här nu. jag har fått tid måndag den 27/2 och jag ska du plocka ut en flis som har stört mig nu under 6 års tid vilket har sabbat så jävla mycket. och jag är så himla nervös för detta är min första operation och jag vill bara slippa denna skiten nu.

det som har hänt är : början av 7:an på en helt ny skola osv så skulle vi ha idrott, jag tror att det var 1-2 veckor efter skolstart, så skulle vi ha idrott utomhus. Vi skulle hoppa längdhopp och landa i en jätte mjuk sand (hade regnat dagen innan) jag börjar springa, hoppar och landar med foten böjd inåt och jag själv hör hur det knäckte till. jag kunde verkligen inte gå, det gjorde så jävla ont att jag svimmade nästan. mamma kollar på foten och den är blå, kunde inte röra på tårna så vi åkte in till akuten och läkaren sa att jag hade fått en rejäl stuckning så det blev kryckor till och från nu i 6 år. jag har varit på hur jävla många läkarbesök för att foten inte blivit bra och då har det visat sig att jag har en flis i foten som har stört sen dag 1. hur dum i hubudet är läkare egentiligen?! så sista läkarbesöket sa läkaren att det är 35-40 % att jag klara mig och 65-70% att jag inte klarar mig utan att det kan bli värre.

vad ska jag göra? har ni opereats någon gång? hur gick det? behöver lite feedback på vad jag ska tänka o göra!


Vad vill du se här på min blogg? Kommentera nedan på vad just du vill se här och det kan vara allt möjligt!Likes

Comments

Heej!

Då har vi den sista produkten från Depend som jag fick, haha jag sparade de bästa till sist! Detta är en SOS-produkt skulle jag vilja säga för det är den verkligen och heter 3-step Action Nail Care Kit. Detta kitt från O2-serien innehåller en nagelolja med grape&avocado, en liten nagelband/hankräm med blandannat Alovera, en nagelbands peeling och fil/nagelborste och en manicyrpinne. Detta kit är jag så förälskad i, använder det varje dag. Mina naglar var väldigt torra, flisiga och helt förstörda men när jag började använda detta kit så har det blivit så himla bra. Jag rekomendrar detta JÄTTE STORT! Detta kit kostar 199kr och är värt varenda krona!

Vill du läsa mer om Depend's produkter eller köpa så finns det länkar här nedan:

Här är direkt länk till produkten: http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/8941/

Här är direkt länk till hemsidan: http://www.depend.se/

Puss&kram #dependcosmetic #depend

Likes

Comments

Heej! Då kör vi dag 4 av Depend's vårnyheter!

Den första bilden visar Depend's Polerings fil 4-steg. Den rosa och blåa sidorna är själva filandet och den vita o gråa är poleringfilen skulle jag vilja säga men du börjar med rosa, blå, vit och sist grå för att göra hela filandet helt komplett. Jag gillar filen jätte mycket, filar bra och ger en fin yta. Detta kostar 45kr

Sen så har vi Depend's Doftfria Dip-in revmover som är skitbra! Den är så jäkla bra. Det är en svamp som är dränkt med revmover och det enda du gör att doppa ditt finger i den svampen på såvis får du bort nagellacket lätt! Detta kostar 69kr

Vill du läsa mer om Depend's produkter eller köpa så finns det länkar här nedan:

Här är direkt länk till produkten:

http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/2209/
http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/8988/

Här är direkt länk till hemsidan: http://www.depend.se/


Puss&kram #dependcosmetic #depend

Likes

Comments

Heej!

Då kör vi dag 3 med Depend's produkter! Här har vi då lite utsmyckningar till naglarna. Och jag måste säga att jag älskar dessa och har använt liknande hela tiden när jag gör mina naglar. Dom är så lätta att använda dessutom och vill du göra enkla, snabba men ändå snygga naglar så är detta du måste köpa!
Det som jag visar är:

1. Stripe on: och det är som klistermärken som är mönstrade med olika motiv som kan ge lite effekter till dina naglar, de älskar jag väldigt mycket. De rullarna eller vad man nu ska säga är jättetunna tejprullar som du kan skapa mönster med och dessa 2 är silver och guld. Den kostar 69 kr

2. Decoration Tools: Där har du massor med olika penslar som du kan skapa olika effekter eller mönster med. Dom tycker jag att man måste ha i sin nagellåda eftersom det finns olika verktyg som du kan skapa med och de kostar bara 45kr! Ett jättebra kap!

3. Stickers: och med dessa fina diamanter så kan du skapa så grymt fina naglar. Måla på med en eller flera färger på din nagel och sedan klistar du på en av dessa och Wolla du har så himla fina naglar med bara ett klistermärke. Detta kostar 69kr


Vill du läsa mer om Depend's produkter eller köpa så finns det länkar här nedan:

Här är direkt länk till produkten:

http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/6654/

http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/6640/

http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/6646/

Här är direkt länk till hemsidan: http://www.depend.se/


Puss&kram #dependcosmetic

Likes

Comments

Heej!!

Då kör vi dag 2 av Depend's produkter!! Här har vi Depend 7-day nagellack som är otroligt snygga och jättebra hållbarhet samt svin snygga färger asså gud! Jag skulle rekommendera att ni använder 7-day starter kit och nagellacken för bästa resultat! Dom nagellacken som jag har fått säger jag i ording med bilden nedan som heter: I dare you beatiful orchid proud ginger goth black dramatic camelia TLC-Tender Loving Care. Detta var då alla nagellack som jag fick och som jag sa förut så älskar jag dom väldigt myclet. Jätte bra hållbarhet, jätte fina fäŕger och täcker väldigt bra! Priset på ett 7-day nagellack kostar 39 kr/styck


Vill du läsa mer om Depend's produkter eller köpa så finns det länkar här nedan:

Här är direkt länk till produkten: http://www.depend.se/product-category/naglar/

Här är direkt länk till hemsidan: http://www.depend.se/

Puss&kram #dependcosmeticLikes

Comments

Heej alla! Hoppas att ni mår super!!

Vi börjar denna veckan med Depend's 7-day Hyber polish starter kit som innehåller en liten falska med clenser som steg ett, sen en baslack som stepp 2 och sedan stepp 4 som är då själva topplacket ( stepp 3 är deras nagelack som kommer imorgon) Detta start kit är super enkelt och tar ca 15-20 min att göra! Och jag måste säga att det är så fruktansvärt snyggt, den ger gel-feeling då menar jag att det ser ut som att du har varit på salong och att du slipper att hålla på med UV-lampa! Snabbt, smidigt och enkelt! Detta kitt kostar 99 kr så jag tycker att det är värt pengarna.

Vill du läsa mer om Depend's produkter eller köpa så finns det länkar här nedan:

Här är direkt länk till produkten: http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/1770/

Här är direkt länk till hemsidan: http://www.depend.se/

Puss&kram #depend #dependcosmetic

Likes

Comments

​Heej! 

SOm det fästa vet så fick jag ett paket av Depend för ca 1-2 veckor sedan och jag har nu testat allt sakerna och tänker nu berätta om allt under veckan som kommer! I Jag kommer att berätta/tycka om varje sak i 6 dagar så en sak per dag, och jag börjar med recensionen redan imorgon så håll koll här på min blogg i kommande 6 dagar! Och inläggen kommer att heta : Min recension på Depend's nya vår nyheter!  

Och om ni undrar vad det jag har fått till er som inte hänger med så finns bilden i förra blogginlägget!

Puss&kram på er!!Likes

Comments

Heej alla! Hoppas att ni mår super!

Ja, som ni såg så har jag fått ett paket från Depend med massor av deras nya vårnyheter! Jag kontaktade Depend och frågade om dom ville samarbete med mig och min blogg och dom sa Ja! Så jag fick detta paket med massor av nagelvård/design.

Det som innehöll i mitt Depand paket är:
Nagel sitckers
Nagel stripe
7-day starter kit
3-step action nail care kit
6 st Hybrid nailpolish
Doftfri dip-in remover

Jag har nu tänkt att jag skulle testa allt detta i ca 2-3 veckor och sen kommer jag tillbaka med respons på alla grejer på vad jag tycker om produkterna! Självklart finns allt detta på Depend hemsida så in och kika på dom eller klicka hem!

Jag kommer med mer detaljer i nästa inlägg som priser på produkterna etc!

Kommentera om du har prövat dessa produkter innan eller om du skulle vilja testa dom!
kram&puss alla ni!
#depend #nailcare

Likes

Comments

Heej alla!

Jag hoppas att ni har haft en bra jul och nyår! Min jul och nyår har varit jätte bra, firade jul med familjen och nyår med min killes familj.

Men nu så kommer 2017 och min start på de nya året är rätt uppochned. Som de flesta vet så har jag en skada på min for som jag nu har haft i ca 6 år och jag har inte fått någon riktig hjälp förens sommaren 2016 där det visade sig att jag har en benflis i foten och detta påverkar hela min vardag och skola. Jag kan nu inte går på fötterna utan nu måste jag gå med kryckor hela tiden om jag ska ut från huset ( gick utan kryckor till och från innan) men jag väntar nu på en operation som jag inte vet när den blir med då meddelar jag er alla här hur allt blir. Men foten har nu pajat min skolgång...under november 2016 så var jag i skolan, hade precis haft idrott och var på väg till skolan, så plötsligt small foten bara till och jag fick så jävla ont att jag trodde jag skulle dö. Jag hade gått till skolsystern för att kolla om hon kunde göra något men icke de...så jag ringer mamma och säger vad som hade hänt och att jag inte kunde ha på mig skon för att det klämde så mycket, foten var ju blå/lila och 3 gånger så stor alltså svullen. Mamma kommer och hämtar mig hem. Så efter den dag då foten small så har jag inte gått till skolan bara för att jag inte har kunnat. Detta med skolan är en så jävla stor ångest för mig så jag går nästan in i väggen.

Men nu på onsdag så börjar jag skolan och då ska jag på ett möte med en där för vi hade ett annat möte innan jullovet, då pratade vi om hur vi ska göra för att det verkar som att jag måste gå om 1:an och hur jävla kul är det?! jag har redan gått på IV ett år måste jag gå om 1:an igen med... :( blir så trött på detta...


Vad vill du se här på min blogg? Vommentera nedan på vad just du vill se här och det kan vara allt möjligt!

Puss&kram PS. bilden är tagen julen 2016 med min älskling <3

Likes

Comments