Nu var det ett bra tag sen jag skrev men det har hänt väldigt mycket i mitt liv under en kort tid och skrivandet har helt enkelt inte varit en prioritet. Då kanske ni undrar på vad som har hänt och jackan vara lite kortfattad för annars skulle ni nog få en hel uppsats om inte till och med en kort bok...

Jo, min pappa fick ett krampanfall i början av augusti och fick även en fraktur på sin ryggrad men blev som tur var inte lam. Detta kom fruktansvärt olägligt då jag var mitt uppe i en flytt och att min yngre syster snart skulle börja på en skola där hon skulle vara inackorderad så hela familjen tog detta mycket hårt. Min kille skulle ju som sagt flytta så jag var även tvungen att hjälpa honom med massa saker som skulle ordnas. På något sätt lyckades vi allihop gemensamt ta oss igenom den månaden och min kille flyttade. Detta tog jag mycket hårt och jag kände mig mycket ensam och orkeslös när jag började läsa igen på universitetet i september. Studiemotivationen var i bott och är fortfarande men på något konstigt sätt har jag ändå blivit godkänd och inte kuggat på något.

Månaderna har gått och det är november nu. Min pappa är bättre men inte helt återställd och livet rullar på. Jag har äntligen hittat en ny lägenhet efter många misslyckade försök och den 1:e december flyttar jag och katten in i vårt nya hem på 52kvm. Jag känner mig fortfarande mycket ensam stundvis men det har faktiskt gått bättre än vad jag trodde med min killes studier 60 mil bort. Jag har även hälsat på honom över en helg och han ser verkligen ut att trivas vilket även gör det hela lättare för mig.

Jag visste att det inte skulle bli lätt men jag har ändå klarat mig igenom det som jag hoppas var det värsta och nu behöver jag bara se framåt :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments