Hej!

Jag har nu gått mitt första år på en treårig utbildning, där jag läser till samhällsplanerare. Jag kom in på universitetet direkt efter gymnasiet där jag läste teknik med en bygg/arkitektursinriktning och jag har haft det ganska lätt för mig i skolan. På fritiden är jag mycket med mina två bästa vänner som jag har känt hela livet och de stöttar mig i allt jag gör, jag är också i stallet flera dagar i veckan och rider. Min pojkvän och jag har varit tillsammans i över 2,5år och vi har bott ihop i 1,5år, vi har även en katt tillsammans.
Med tanke på det jag har skrivit hittills så kanske det låter som om jag verkligen har allt och borde vara den lyckligaste tjejen i världen, men det är jag inte.
För några dagar sen kom min kille in på en brandmansutbildning och jag är överlycklig för hans skull eftersom det var tredje gången han sökte in och han har verkligen kämpat för att ta sig in. Men detta betyder att våra liv kommer att förändras eftersom han kommer att behöva flytta 70mil ifrån mig och vårt liv här tillsammans, vilket känns fruktansvärt jobbigt.

Det är många tankar som snurrar runt just nu men den största frågan är, hur går man från att vara tillsammans varje dag till ett distansförhållande då man saknar varandra efter bara någon enstaka dag?

Den här bloggen kommer att handla om mitt liv som student på universitetet men den kommer också handla om min underbara pojkvän och att vi inom en snar framtid kommer att skiljas åt. Jag ser skrivandet som en hjälp till mig själv så att jag ska kunna ta mig igenom det här då ingen av mina vänner eller familj riktigt förstår vad jag och min kille måste ta oss igenom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments