Hej igen!
Här kommer en liten uppdatering sen förra inlägget. Min kille var hemma tre veckor över jul och nyår och det var så otroligt skönt att ha honom hemma och att äntligen få ha vårt eget ställe igen. Jag har även fått tillbaka min katt så jag har iallafall lite sällskap när min kille åkte tillbaka för en vecka sen.
Ni som har läst kanske undrar varför jag inte ger ut några namn, och det är så att jag vill försöka vara anonym. Ingen vet om att jag har den här bloggen men det är en stor hjälp för mig när jag känner att jag behöver skriva av mig lite.
Jag läser som sagt på universitet och jag har nu klarat halva min utbildning utan att ha kuggat så jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv! Jag har undrat ibland senaste halvåret hur mycket man orkar ta innan allt bara rasar samman för en själv och jag har inte kommit dit än, vilket gör att jag känner mig faktiskt ganska stark :) Det är såklart att jag har mina låga stunder av saknad, ensamhet och vänner som sviker men jag klarar så mycket mer än vad jag själv tror så jag rundar av kvällen med att ge mig själv en klapp på axeln! Godnatt! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 15 Readers

Likes

Comments