Uken som gikk 4- 10 November

Ukens akkurat nå:

Spiser en god frokost. har også dusjet. Ellers ikke gjort så mye siden vi stod opp. Nå blir det bare og se serie også får vi besøk senere i dag. Gratulerer med farsdagen alle fedre der ute.

Ukens nedtur:

Utrolig kaldt. Jeg hater denne kulda. Jeg vil at det skal være masse snø og pluss grader. Hater dette været.

Ukens høydepunkt:

Har trent to dager i uka. Vært på jobb. Hatt besøk og vært på besøk. Gått turer. Slappet av hjemme og inne siden sykt kaldt. Bare en rolig og flott uke.

Ukens irritasjon:

Alle voksne mennesker som kommentere så mye dritt på Facebook og ellers på nettet. Jeg får helt sjokk jeg. Ikke rart barna tar etter voksne. For foreldre gjør det og da gjør barn det og. Det er helt sykt. Så en nyhets sak ang ei som hadde blitt drept når ho skulle møte en fyr. Det var så mange spydige og frekke kommentarer. Jeg blir helt målløs. Skjønner ikke at godt voksne folk kan sitte slikt, det var også ungdommer som kommenterte også. Tragisk....

Ukens gravings:

Brownies og varm kakao

Ukens serie:

Riverdale. Jeg elsker denne serien. Venter på mer episoder fra den siste sesongen altså 4. Jeg håper virkelig de lager flere for dette er noe av det beste serien jeg har sett.

Ukens neste uke:

Sangtime

Jobbe

Trene

Sykehuset

Frisøren

Handle

Sverige kanskje

Liker

Kommentarer

Martheguls
Martheguls,
Hørtes ut som du hadde en fin uke. Kan ikke forstå meg på voksne mennesker som holder på sånn selv, voksne mennesker generelt skal være forbilde for de som er yngre enn seg uansett om man kjenner de eller ikke. Elsker Riverdale serien selv og håper på det samme som deg at det er en serie som varer lenge.nouw.com/martheguls
livetmitt93
livetmitt93,
Det har jeg. enig med deg ja, tragisk. mhm 😊nouw.com/livetmitt93
Jagärmamma
Jagärmamma,
Oh va gott med brownie 😊🙏
låter som upp och ner denna vecka och ja viktigt att vi föräldrar och vuxna inser att barnen gör som vi
tänk ett extra varv på vad man skriver och säger
kram 💕💕
nouw.com/jagärmamma
livetmitt93
livetmitt93,
Jaa 😊 mhm, takk ❤️❤️nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229