Uken som gikk 30 - 5 Desember/Januar

Ukens akkurat nå:

Nå har jeg tatt meg en dusj. Blogger litt også skal jeg se på serie og da blir det neste sommer. Ellers så skal vi bort rundt 18:00 da skal vi til bestevenninna mi og kjæresten hennes, så det blir koselig. Jeg nyter også min siste fri dag før hverdagen begynner igjen, har ikke lyst, men man må.

Ukens nedtur:

Det har ikke vært mye nedtur denne uka her. Eneste er at det har kommet veldig mye snø. Jeg hater snø. Nå vil jeg at den skal bort for alltid, men den kommer jo tilbake neste vinter. Jeg er dritt lei for må ut og måke snø hele tiden og flere ganger om dagen. Hater det, vil ha sommer nå.

Ukens høydepunkt:

Nyttårsaften. Det var en koselig dag/kveld. Ellers har vi egentlig ikke gjort så mye. Vi har bare kost oss masse med fri og med julemat og filmer/serier.

Ukens tanke:

Denne talen til Maud. Denne rørte meg så mye og jeg satt og grein under hele begravelsen til Ari Behn. Det var så trist hele begravelsen. Alle fall den talen til Maud, den rørte meg så mye og ho hadde et sikkelig bra budskap. Ta vare på hverandre og hver et godt medmenneske.

Ukens bildet:

Dette bildet her.

Ukens neste uke:

Jobbe.

Handle.

Få tilbake døgnrytmen etter ferien.

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
livetmitt93
livetmitt93,
Jagärmamma
Jagärmamma,
Va skönt att veckan varit bra
jo det är läge för sol och värme
vi har inte fått mycket snö men regn och blåsigt
mer sol och värme tack
kram 💕💕
nouw.com/jagärmamma
livetmitt93
livetmitt93,
jaa. enig, mer sol og varme <3 <3
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229